Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "Hem de buscar la nostra millor versió"

El tècnic Ferran Costa, que en la seva estrena com a visitant va aconseguir la victòria al camp de l'Eldense, ha valorat com afronta l'equip l'important i difícil desplaçament al camp de l'Espanyol, un dels equips que lluita per l'ascens de categoria.

#ParauladeMíster | Prèvia vs Espanyol

"Sabem que [l'Espanyol] és un gran rival que està lluitant per coses importants, amb una gran plantilla i que a casa estan tenint un ritme de puntuació molt alt. Però nosaltres estem centrats en nosaltres, en buscar la nostra millor versió i tenim clar que ens hem de rebel·lar davant la situació; estem davant un repte de màxima exigència que demana el millor dels que estem aquí i ho afrontem amb convicció perquè al camp hi haurà gent que té moltes ganes de treure-ho endavant".

"Hem de tenir clar que no podem renunciar a cap opció que ens pugui apropar a guanyar el partit. Sabem quin partit ens agradaria que es donés, quin és el nostre pla i hem d'estar preparats per vèncer des de la superioritat en el joc, però també estar vius per detectar oportunitats per guanyar a través de la supervivència".

"La mentalitat és clau. Hem d'anar acció a acció, identificar cada batalla que tinguem durant el partit i donar valor a totes les petites coses que ens puguin donar opcions per fer mal i el mateix a l'hora de no tenir desatencions que ens compliquin la feina en l'apartat defensiu".

"Ells son un gran equip, però si fem les coses com toca nosaltres també som un equip que fa moltes coses bé i en això ens hem de centrar".

"Ja li vaig dir en persona [a Manolo González]: estic molt content que gent que ve de baix i porta molts anys fent les coses bé tingui una oportunitat com aquesta. Ja fa setmanes que porta l'equip i s'estan veient quins son els seus trets identitaris, però no crec que tinguin gaire a veure els partits que ell i jo hem jugat prèviament aquesta temporada perquè son contextos i equips diferents".

#SomTricolors