Skip to main content
CA
Primer Equip

Definida la pretemporada del primer equip

El primer equip del FC Andorra tornarà als entrenaments el proper dimecres 10 de juliol, data que donarà tret de sortida a la pretemporada del conjunt dirigit per Ferran Costa. Els futbolistes passaran les pertinents proves mèdiques els dos primers dies i s'exercitaran a l'Estadi Comunal durant les dues primeres setmanes de preparació.

En el mes i mig que durarà la pretemporada abans de l'inici de la lliga, previst pel cap de setmana del 24 i 25 d'agost, els tricolors disputaran diversos amistosos de preparació i realitzaran una estada a San Pedro del Pinatar. Està previst que els tricolors estiguin a les instal·lacions murcianes del dilluns 22 fins diumenge 28 i disputin dos partits amistosos.

Després, el conjunt de Ferran Costa seguirà disputant partits de preparació al llarg dels següents tres caps de setmana amb l'objectiu de preparar-se de la millor manera possible per l'inici de competició.

De moment ja s'han fet oficials dos amistosos –contra el Huesca i el Sabadell– i en els propers dies s'aniran publicant la resta.

#SomTricolors