Skip to main content
CA
Primer Equip

Presentada la final de la Copa Catalunya

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, ha estat el representant de l'entitat tricolor a la presentació de la final de l'edició d'enguany de la Copa Catalunya que ha tingut lloc aquest migdia a la seu de la FCF. L'acte ha estat encapçalat pel president de la federació catalana Joan Soteras i també hi ha assistit el màxim mandatari del rival de l'Andorra en la final, el president de l'Olot Joan Agustí.

La final es disputarà d'aquí poc més de dues setmanes (dimecres 20 de març a les 19h a l'Estadi Municipal d'Olot) i serà l'oportunitat per l'Andorra de revalidar el títol aconseguit l'any passat a Badalona. El cas de superar l'Olot, els tricolors s'alçarien amb el seu tercer trofeu després de l'aconseguit també l'any 1994. "Volem aixecar la tercera i guanyar la final en un estadi mític", ha declarat el president Ferran Vilaseca.

Entrades per a la final

Les entrades per al partit es posaran a la venda aquest proper dimecres a un preu de 2 euros, dels quals es donaran 75 cèntims a la Fundació Alfred Bosch per promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils.

#SomTricolors