Skip to main content
CA
Primer Equip

Posar la cirereta a una temporada brillant

Ara sí, només queda un últim esforç en un partit que només té premi: amb la feina i l’objectiu ja complert, l’Andorra i el Racing s’enfrontaran al Ferrol per mirar d’escriure el seu nom amb lletres d’or en el palmarès de la Primera RFEF. Demà a la nit hi ha en joc convertir-se en el primer campió absolut de la categoria i la classificació per la segona ronda de la copa del rei de l’any que ve i el conjunt tricolor afronta el repte amb il·lusió.

“Val la pena fer un últim esforç”, deia el tècnic Eder Sarabia abans de partir cap a Galícia. “Volem posar el nostre nom en el primer any d’aquesta competició tan exigent i que tant ens ha costat”, prosseguia Sarabia, conscient que els tricolors es trobaran davant un rival “que evidentment té moltes virtuts”.

“Tenen a Pablo Torre, que té un talent especial per veure les situacions, entendre-les i executar-les, però després tenen un davanter referència molt important, molta velocitat per fora i un bloc bastant fort amb dos centrals i dos pivots dins... han estat tan superiors en la seva categoria perquè tenen molts recursos”, explicava el preparador tricolor, a qui no li preocupa que el seu equip estigui massa relaxat després d’haver celebrat la lliga ara fa dues setmanes: “Una de les virtuts que hem tingut és que sabem gaudir, estar feliços, i que hi hagi alegria i s’afronti tot des del positivisme. Evidentment necessitem un punt de tensió competitiva que segur que tindrem demà. Haurem d’imposar les nostres armes i la nostra il·lusió”.

Per aquest últim partit, tota la plantilla i cos tècnic han viatjat cap a Galícia, inclosos els juvenils Èric Cañete i Pau Casadesús, però Adri Vilanova seguirà sense poder vestir-se de curt.

#SomTricolors