CA
Base

Ple de victòries per la Base Tricolor

JUVENIL: Els tricolors es fan forts a casa

L'equip Juvenil va retrobar-se amb la victòria després d'imposar-se al Linyola per 2 a 1. Els de Richard Imbernon sabien la importància de no deixar escapar punts, l'exigència era màxima i no hi havia marge d'error. No sumar podia comportar descendir fins la cinquena posició en la taula. El partit arrancava amb un conjunt tricolor amb moltes baixes. Tot i això, l'equip va sortir ordenat i motivat, i poc a poc van anar arribant les ocasions. No va ser fins al minut 40 quan Ferreira enviava la pilota al fons de la xarxa amb un xut directe de falta des de la frontal.

A la represa, els visitants van reaccionar i van posar a prova l'equip tricolor. Finalment va arribar l'empat, Pau Chavero anotava el que seria l'únic gol dels de Linyola. Els tricolors no van abaixar els braços i van seguir generant perill. El davanter Berto es refeia i disposava dos u contra u sense fortuna. No obstant, la perseverança va ser recompensada i a 6 minuts pel final Pere Grau feia el 2 a 1 definitiu. Així doncs, els tricolors sumen tres punts d'or que els col·loquen segons en la classificació.

FILIAL: Els de Carlos Sánchez es retroben amb la victòria

Els tricolors sumen tres punts després de vèncer per la mínima al CE Torres de Segre. Després de l'empat sense gols la passada jornada davant el CF Verdú-Vall del Corb, els andorrans volien marca i deixar els tres punts a Prada de Moles.

S'iniciava el partit amb una primera meitat marcada per les nombroses interrupcions, que feia que els tricolors no acabessin de sentir-se còmodes. Anaven passant els minuts i no s'aconseguia generar ocasions clares de gol, és per això que amb l'empat a zero s'arribava al descans.

A la represa, els tricolors feien un pas endavant i amb el domini del partit aconseguien posar a prova al porter visitant. Finalment Berto, jugador del Juvenil, feia el que seria l'únic gol del partit i donava els tres punts a un Andorra que amb l'avantatge en el marcador feia gaudir als espectadors d'un futbol més combinatiu.

CADET: De tres en tres

L'equip Cadet suma nou victòries consecutives i consolida així una de les millors dinàmiques de la categoria. Des del passat 17 de novembre, els de Josep Linares no han deixat escapar cap punt. Actualment, són líders de manera provisional, ja que l'Atlètic Segre encara ha de disputar un partit.

Els tricolors van viatjar fins a Mollerussa per disputar el partit corresponent a la jornada 16. Una primera part frenètica en la qual es van anotar tots els gols del partit. Els andorrans obrien el marcador al minut 15 i només 5 minuts després, Xavi Hernández feia el doblet. Tot i l'avantatge en el marcador, el Mollerussa plantava cara i retallava distàncies. Al minut 28 Alejandro Mestra feia el tercer, però altre cop, els locals reaccionaven al gol i Sergi Linares anotava el que seria el 2 a 3 definitiu.

A la represa, amb el partit més controlat, els tricolors aconseguien mantenir el resultat i tornar a Andorra amb els tres punts.

INFANTIL TRICOLOR

Els de Juanfer Lain havien de disputar dissabte el partit corresponent a la jornada 16 contra l’EFAC Almacelles. El matx va ser ajornat a petició de l’equip visitant al no disposar de la totalitat dels seus jugadors. No obstant, el proper dissabte 22 de febrer, es recuperarà el partit a les 15 h a Prada de Moles.