Skip to main content
CA
Primer Equip

Petxa torna i signa per dues temporades

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia el retorn d'Alex Petxarroman, que es desvincula de l'Athletic i signa per dues temporades amb l'entitat tricolor. El club basc es reserva un percentatge d'una futura venda, però el defensa, que ja va jugar la temporada passada cedit al conjunt d'Eder Sarabia, arriba a cost zero i serà jugador de l'Andorra de ple dret.

Alex Petxarroman (Sant Sebastià, 6/2/1997) va jugar el curs passat a les files de l'Andorra en un any marcat per les lesions que van impedir al jugador gaudir de la continuïtat necessària. Tot i això, el lateral va disputar 13 partits –10 de titular– i Eder Sarabia va confiar amb ell sempre que va estar disponible. Va debutar amb la samarreta tricolor en la recordada estrena al futbol professional al Carlos Tartiere d'Oviedo.

Abans de la seva arribada al Principat, Petxa havia acumulat experiència a Primera divisió amb l'Athletic Club –17 partits– després d'haver aconseguit un ascens a Segona divisió amb el filial de la Real Sociedad. I és que Petxa formava part, juntament amb Lobete, del filial donostiarra que va eliminar l'Andorra de la fase d'ascens del curs 2020/21.

Trajectòria: 

17/18: Gernika 

18/19: Real Sociedad B 

19/20: Real Sociedad B 

20/21: Real Sociedad B 

21/22: Athletic Club

22/23: Andorra

#SomTricolors