Skip to main content
CA
Primer Equip

Pedraza, Zourdine i Guti causen baixa

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia que ha arribat a un acord amb Marc Pedraza, Zourdine Thior i Alejandro Gutiérrez per a la rescissió dels seus contractes. D'aquesta manera tots tres jugadors no seguiran a la disciplina de la plantilla tricolor de cara a la present temporada.

Marc Pedraza va arribar a l'Andorra la temporada 2020/21 procedent del Mallorca. Jugador d'una amplíssima experiència –de fet venia de jugar a primera divisió el curs previ a la seva arribada al Principat– tanca la seva etapa al conjunt tricolor després de 30 partits (28 de lliga i 2 de copa).

 

Zourdine Thior tanca la seva etapa després d'una temporada a Andorra. L'extrem va convèncer els tècnics el passat estiu després d'un període de prova. Format a les categories inferiors de la Real Sociedad, va arribar al Principat procedent del Real Unión. Al conjunt tricolor hi ha jugat 16 partits i va anotar una diana contra l'Atlètic Balears.

Alejandro Gutiérrez, 'Guti' ha estat al conjunt tricolor també una sola temporada. Provinent del juvenil del Màlaga, el porter ha viscut al Principat la seva primera experiència com a professional. No va arribar a debutar en partit oficial.

A tots tres, el FC Andorra els hi vol agrair la professionalitat i desitjar molta sort de cara al futur. Els seus noms quedaran per sempre lligats a la històrica temporada de l'ascens al futbol professional.

#SomTricolors