Skip to main content
CA
Primer Equip

Pau Casadesús, també renova fins al 2025

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte de Pau Casadesús per a tres temporades més. Així, el club tricolor s'assegura la continuïtat del jove lateral català fins l'any 2025.

Pau Casadesús compleix la seva segona temporada al Principat després de combinar l'any passat el juvenil del Nàstic de Manresa i el primer equip tricolor. Un curs anterior on va debutar al camp del Náxara a la copa del rei i va gaudir també de minuts contra el Madrid Castilla –sortint en l'onze inicial– i al camp del Cornellà.

Però ha estat aquest curs quan ha fet història convertint-se en el primer golejador tricolor en el futbol professional amb el gol que va donar els tres punts a l'Andorra al camp de l'Oviedo. Ja en edat sènior, ara Casadesús intentarà fer-se un lloc i tenir minuts en una plantilla que, en la seva majoria, també s'estrena en el futbol professional.

“L’alegria és immensa: estic vivint un somni i vull seguir creixent com a futbolista aquí a l’Andorra”, explicava Casadesús.

#SomTricolors