Skip to main content
CA
Base

Partit rodó del Cadet

Crònica futbol formatiu

El Cadet segueix amb la seva excel·lent ratxa de resultats –suma nou partits seguits sense perdre, des del 22 de gener– i dissabte va aconseguir el triomf en la visita al camp del Tàrrega. Els de Joel Paredes van fer un partit molt complet, van saber patir quan calia i van sentenciar el duel a l'inici de cada meitat.

I és que només començar, en una jugada d'estratègia, Adrià Vila va obrir la llauna. El gol va posar de cara el partit per a l'Andorra, tot i que el primer temps va ser força ensopit, amb poques aproximacions a les àrees. Els targarins només van inquietar la porteria de Joel en alguna acció a pilota aturada però sense rematada final, mentre que els tricolors van demanar un penal que l'àrbitre no va xiular.

I si l'inici del partit va ser reeixit per a l'Andorra, la segona meitat va començar igual amb un gol de Gerard als 40 segons culminant una bona jugada amb Adrià Martí. Amb 0-2, el Tàrrega va fer un pas endavant i va començar a collar a través de pilotes llargues. Però tot i que els tricolors van perdre el control del duel, es van mostrar molt seriosos en defensa, molt atents en la disputa i en les segons jugades. I així van anar passant els minuts fins que, en l'afegit, després d'un córner en contra, Pol es va recórrer tot el camp per anotar el 0-3 definitiu.

#SomTricolors