CA
Base

Partit rodó del Cadet

Crònica futbol formatiu

El Cadet segueix amb la seva excel·lent ratxa de resultats –suma nou partits seguits sense perdre, des del 22 de gener– i dissabte va aconseguir el triomf en la visita al camp del Tàrrega. Els de Joel Paredes van fer un partit molt complet, van saber patir quan calia i van sentenciar el duel a l'inici de cada meitat.

I és que només començar, en una jugada d'estratègia, Adrià Vila va obrir la llauna. El gol va posar de cara el partit per a l'Andorra, tot i que el primer temps va ser força ensopit, amb poques aproximacions a les àrees. Els targarins només van inquietar la porteria de Joel en alguna acció a pilota aturada però sense rematada final, mentre que els tricolors van demanar un penal que l'àrbitre no va xiular.

I si l'inici del partit va ser reeixit per a l'Andorra, la segona meitat va començar igual amb un gol de Gerard als 40 segons culminant una bona jugada amb Adrià Martí. Amb 0-2, el Tàrrega va fer un pas endavant i va començar a collar a través de pilotes llargues. Però tot i que els tricolors van perdre el control del duel, es van mostrar molt seriosos en defensa, molt atents en la disputa i en les segons jugades. I així van anar passant els minuts fins que, en l'afegit, després d'un córner en contra, Pol es va recórrer tot el camp per anotar el 0-3 definitiu.

#SomTricolors