Partit per oblidar del Filial

Mal partit de l’Andorra B, que va sortir durament derrotat del camp del Ponts en un partit que es va posar molt costa amunt ja en la primera mitja hora de joc. I és que els tricolors no van entrar gens bé al partit i van veure com el resultat al minut 22 ja era de 3-0 en contra.

Tot i intentar tenir el control de la pilota, des del primer minut es va veure que el Filial no es trobava còmode en el partit, més encara quan en el minut 4 ja anava per darrere en el marcador. El gol en contra, lluny d’esperonar els nois d’Àlex Rodríguez, va deixar encara més dubtes a l’equip, que es va veure totalment superat per la intensitat del Ponts, que sense necessitat de fer gran cosa va passar per sobre el conjunt tricolor.

Així, en el minut 20, els locals van aprofitar un error en la sortida de pilota per ampliar l’avantatge i, tot just dos minuts després, van anotar el 3-0 en una acció d’àrea mal defensada. A partir d’aquí, amb tot ja gairebé perdut, l’Andorra va reaccionar i va aconseguir retallar distàncies abans del descans en una centrada que va rematar Ivan al fons de la xarxa (37’).

Els tricolors havien aconseguit aturar el cop dels primers 30 minuts i a la segona van seguir amb la mateixa dinàmica que el tram final del primer temps. Però tot i així, els del Principat no es van veure mai amb opcions d’entrar en el partit perquè defensivament l’equip va seguir sent un flam. Així, tot i alguna oportunitat clara a peus de Lacour, va ser el Ponts qui va tornar a foradar la porteria quan just es complia l’hora de joc i el partit va quedar vist per a sentència.