Skip to main content
CA
Primer Equip

Pablo Moreno, més pólvora a dalt

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia el fitxatge de Pablo Moreno, que arriba amb la carta de llibertat després de desvincular-se del Marítimo portuguès. Signa per dues temporades i arriba per reforçar la línia d'atac, ja que pot jugar tant a banda com de davanter centre.

Pablo Moreno (Granada, 3/5/2002) és un jove davanter de 21 anys que, a pesar de la seva joventut, ja ha voltat per mitja Europa i ha militat en tres de les grans entitats del futbol del continent: el Barça, la Juventus i el Manchester City. Al conjunt blaugrana hi va arribar amb 11 anys procedent de la seva Granada natal i, des d'aleshores, la seva trajectòria la futbol formatiu va ser meteòrica. Al Barça es va convertir en un dels grans talents de la seva generació, un fet que li va valer per ser internacional espanyol en categories inferiors i per cridar l'atenció de la Juventus, que el va incorporar quan va complir 16 anys.

Al conjunt italià, Moreno va entrar en una convocatòria contra el Genoa a la Serie A poc després d'arribar, però no va arribar a debutar amb el primer equip en les dues temporades que va vestir la samarreta de la vecchia signora. Tot i això, amb 18 anys el va fitxar el City, que el va cedir dues temporades al Girona. Va ser al conjunt català on va conèixer la segona divisió espanyola, categoria que ara disputarà amb la samarreta tricolor. Al Girona va jugar 47 partits, culminats amb l'ascens de categoria.

La temporada passada, Moreno, un davanter tècnic, amb un gran u contra u i arribada a l'àrea, la va passar al Marítimo de la primera divisió portuguesa.

Trajectòria:

20/21: Girona

21/22: Girona

22/23: Marítimo

#SomTricolors