Skip to main content
CA
Primer Equip

Ningú va dir que seria fàcil

Tot i la important i revitalitzant victòria contra l'Albacete de la setmana passada i tot el que va comportar, amb un Estadi Nacional ple fins a la bandera, res està decidit i encara tot està per fer. L'Andorra ha arribat a l'antepenúltima jornada de lliga en la primera posició de la taula i depenent de si mateix per proclamar-se campió, però per això primer haurà de superar la dura prova que li espera a El Collao, un estadi de bon record recent per als tricolors.

I és que l'any passat, l'Andorra va aconseguir al camp de l'Alcoyano la classificació per la promoció d'ascens a 2a divisió: aleshores, els alcoians no s'hi jugaven res i, demà, en canvi, lluitaran per seguir aferrats en la lluita per entrar al play-off: "Haurem de saber ser equilibrats tant en els bons com els mals moments. Sabem que hi haurà moments que ens tocarà patir i hem d'estar preparats per això, però també en els moments que puguem imposar el nostre joc haurem d'estar encertats", explicava el tècnic Eder Sarabia, conscient que a aquestes alçades de la temporada "l'aspecte mental serà el més important".

Sobre l'Alcoyano, Sarabia va dir que és un "equip que defensa bé, que roba i surt i que té qualitat a dalt" i que per al seus homes "no serà fàcil tenir possessions llargues ni la pausa" que normalment tenen: "Potser haurem de ser una mica més verticals", reconeixia. Un fet a tenir en compte, també per les dimensions del terreny de joc, però que no preocupa excessivament al tècnic: "Sempre estem preparats per a qualsevol versió del rival".

Un cop ja recuperat el central Diego, per al vital duel a El Collao, el tècnic podrà comptar amb tots els seus futbolistes.

#SomTricolors