Skip to main content
CA
Primer Equip

Nico Ratti renova tres temporades més

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte de Nico Ratti per tres temporades més. El porter argentí, establert a Andorra des de petit, va tornar al club l’any 2019 a Primera Catalana en la seva segona etapa a l’entitat tricolor. Des d’aleshores ha viscut en primera persona l’ascens meteòric de l’equip des de categories regionals fins al futbol professional.

Ratti és un dels tres supervivents que queden de la primera temporada del nou projecte el curs 2018/19 i ha pogut celebrar des d’aleshores tres ascensos de categoria. Format a les categories inferiors de l’Andorra, el porter ja havia debutat al primer equip en una etapa anterior. En total, Nico Ratti ha defensat la samarreta tricolor en 149 partits repartits en cinc categories diferents –Primera Regional, Primera Catalana, Segona divisió B, Primera RFEF i Segona divisió–.

Ara, el porter, que enguany ha disputat 20 partits de lliga –més 30 minuts en les semifinals de la Copa Catalunya–, renova per tres temporades més per seguir fent història al club de la seva vida.

“Andorra és casa meva i no m’imagino cap altre escenari que no sigui seguir aquí. Hem fet història i vull continuar aconseguint èxits al club”, explicava Ratti un cop firmada la seva continuïtat. 

#SomTricolors