Skip to main content
CA
Primer Equip

Nico Ratti: "Estic molt il·lusionat"

L’any 2010, durant un partit del FC Andorra contra el CF Balaguer per la lliga de Segona divisió catalana, un jove de 16 anys va substituir Koldo Álvarez (avui seleccionador de l’absoluta d’Andorra) a la porteria Tricolor. Aquest jove és el mateix que avui es posa els guants a la lliga de Segona B amb el seu equip formatiu.

“Mai havia imaginat que em trobaria aquí amb el FC Andorra. Sempre he volgut ser un jugador professional i al seu moment vaig marxar, però ara em trobo un altre cop aquí, en una categoria molt maca i amb un projecte molt bo. Estic molt il·lusionat amb aquest repte”, confessava Nico Ratti, en declaracions al programa Dia E de RTVA.

[caption id="attachment_19012" align="aligncenter" width="700"] Nico Ratti a l'esmentat programa de televisió[/caption]

Nico coneix la Segona Divisió espanyola gràcies al seu pas per la UE Llagostera entre el 2014 i el 2016. Amb el FC Andorra, la il·lusió d’assolir aquesta categoria es mantindria més viva que mai amb una victòria dimecres contra el CF Badalona, que posaria l’equip Tricolor al capdavant de la classificació.

“Aquesta categoria és molt igualada, però el més important és anar pas a pas. Queda molta lliga per davant. Esperem guanyar dimecres per donar el primer pas”, reafirmava.

En aquesta temporada, el nascut a San Rafael (Mendoza, Argentina) ha jugat cinc partits, mantenint la porteria a zero en tres ocasions. Nico comparteix la porteria del FC Andorra amb Miguel Bañuz i Diego Huesca.

“El míster decideix qui ha de jugar cada partit. L’important és que tots els porters estiguin disponibles quan calgui. Tots estem en condicions de jugar i donar el màxim”, admetia.

[caption id="attachment_19018" align="aligncenter" width="700"] Cinc partits acumula Nico Ratti aquesta temporada[/caption]