Skip to main content
CA
Primer Equip

Mirar endavant per seguir creixent

El 7-1 del passat diumenge és la culminació de la feina ben feta les darreres setmanes i va suposar una injecció de positivisme per al conjunt d'Eder Sarabia, però aquests tres punts ja son al sac i de poc serveix seguir recreant-se en aquest triomf. Toca mirar endavant perquè a partir d'ara els tricolors hauran de defensar amb ungles i dents la posició de play-off que tant ha costat d'aconseguir.

I la primera prova arriba en un escenari imponent, el Nou Castàlia, i davant un rival en plena forma. Fins a deu jornades acumula el Castellón sense perdre després de vèncer, dimecres, el Costa Brava, en un dels duels que tenia ajornats. "És un equip molt competitiu, amb molts arguments. Pressionen amunt, però quan es repleguen també tenen rigor, solidaritat i capacitat per no concedir ocasions. I estan en aquell punt d'inspiració per combinar bé i dominar-te i, a sobre, també saben sortir al contracop", analitzava en la roda de premsa prèvia al partit el tècnic Eder Sarabia, conscient de la dificultat que es trobaran els seus homes.

"Ens queden tres partits molt importants i el més positiu d'haver comptat amb tots els jugadors és que tots estan preparats. Saben que poden jugar i es troben a un bon nivell tan físic, com futbolístic i mental", afegia Sarabia, conscient que per davant té una setmana tan exigent com important, amb els dos darrers partits de lliga de 2021 i l'il·lusionant duel de copa contra el Celta. Primer, però, toca el Castellón: "Buscarem ser dominadors, pressionar-los a dalt i saber passar també els moments dolents que tinguem. Intentarem donar-li continuïtat a les bones sensacions de la setmana passada."

Per mirar de buscar de nou el triomf, el míster compta amb una excel·lent notícia per aquesta setmana: té tots els jugadors disponibles.

#SomTricolors