Skip to main content
CA
Primer Equip

Miguel Loureiro: "Per què no somiar amb un altre ascens"

El FC Andorra ha assolit el tercer ascens en tres temporades, des de la Primera Catalana a la Primera RFEF. Ara l'equip Tricolor està classificat per disputar la segona fase del grup III, un dels esglaons per arribar a un altre gran repte: la Segona Divisió.

"Estic molt content per aconseguir l'objectiu. Vam celebrar amb molta eufòria després de molt patiment. Ara les nostres forces estan concentrades en aquesta segona fase i, per què no, lluitar per l'ascens a Segona. Cada any és molt difícil pujar a Segona, però el repte és alhora maco. Tenim molta gent que ha gaudit l'experiència de jugar en categories superiors i això ens ajuda de valent", declarava Miguel Loureiro al programa Dia-E de RTVA.

[caption id="attachment_23106" align="aligncenter" width="700"] Loureiro durant el partit contra el CE L'Hospitalet a Prada de Moles[/caption]

L'equip del Principat ha certificat l'ascens gràcies a l'empat a un gol davant el Lleida Esportiu. El FC Andorra va sumar 31 punts, cabdals per assegurar la tercera posició del grup III-A, encara que la recta final va ser força difícil.

"Era la pressió i l'ansietat per assolir l'objectiu. Hem competit i jugat molt bé, i crec que mereixíem millors resultats. La pressió s'ha vist al final de la primera fase. Ara gaudirem molt de la segona fase i, per què no, somiar amb un altre objectiu gran", assegurava 'Lou'.

Loureiro, que va acumular 951 minuts en 13 partits de la primera fase, és un dels jugadors Tricolors amb experiència a la Segona Divisió, després de jugar dues temporades al Córdoba CF. Avui s'obre una nova finestra per la trajectòria dels jugadors del FC Andorra, amb la UD Ibiza com a primer repte per superar.

"La UD Ibiza és l'únic equip escapat. La resta d'equips està força igualada. És un repte molt complicat estar a l'altura de Segona, però ara l'assumim sense pressió i anirem a ser nosaltres mateixos, concentrant-nos en el joc", concloïa el lateral dret.

[caption id="attachment_23103" align="aligncenter" width="700"] Loureiro durant el programa de la televisió pública d'Andorra[/caption]