Skip to main content
CA
Club

Miguel Loureiro, Miguel Bañuz i Alex Pachón, nous jugadors del FC Andorra

El FC Andorra es reforça amb 3 nous jugadors de cara a la propera temporada a la segona divisió B. Miguel Bañuz (Elx; 1993), Miguel Loureiro (Cerceda, A Coruña; 1996), Álex Pachón (Esparreguera; 2000) ja s'han incorporat a la dinàmica del primer equip, sota la direcció de Gabri García.

Miguel Bañuz: experiència i joventut

El porter il·licità arriba al club després d'una trajectòria destacada a la categoria de bronze. Miguel es va formar al futbol base del FC Barcelona, on va arribar a jugar amb el Barça B cinc partits a Segona A. En la seva etapa a l'Alcoyano ha acumulat 96 partits a la segona divisió B, una xifra elevada tot i la seva joventut, 26 anys.

Miguel Loureiro: contundència pels laterals

Loureiro arriba per reforçar les bandes del conjunt tricolor. El jugador gallec té unes característiques físiques potents, que reforcen la seva arribada a l'àrea des del lateral. Format a les categories inferiors del RC Celta de Vigo, té experiència a la Segona divisió A, després del seu pas per el Pontevedra i la darrera, el Còrdova.

Álex Pachón: rapidesa i desequilibri

El jove atacant d'Esparreguera arriba cedit del Girona FC per una temporada. L'Alex va disputar el curs anterior 30 partits a la categoria de bronze, anotant quatre gols i destacant pel seu joc desenfadat en una categoria complicada per un jugador de la seva edat. Arriba al conjunt tricolor per aportar qualitat al futbol associatiu que proposa Gabri García.