Skip to main content
CA
Primer Equip

Miguel Bañuz: "M'encanta representar Andorra"

Fa dues temporades que Miguel Bañuz integra el primer equip del FC Andorra. El porter continua gaudint de la vida al Principat, que avui celebra el Dia de la Constitució.

"El club et facilita molt la vida per adaptar-te a aquest país. Jo visc molt bé a Andorra, m'hi sento molt a gust, amb una cultura increïble i amb ganes de viure-hi per molt temps. Des del primer dia, la directiva ens diu que representem un país. La gent d'aquí ens anima molt. M'encanta aquesta responsabilitat de portar el nom d'un país com a club", reconeixia el porter a Elche Televisión.

Bañuz ha disputat 12 partits en total des que forma part de la plantilla Tricolor. Avui el FC Andorra es manté a la part alta de la classificació, a falta de dues jornades per al final de la fase regular del grup III-A de la Lliga de Segona B.

"Tenim una de les millors plantilles de la categoria i ens mereixem l'ascens a la Lliga Pro. Esperem gaudir de la següent fase de la competició amb molta il·lusió per assolir l'objectiu final", reflexionava.

Aquest cap de setmana, el FC Andorra tenia una jornada de descans després de l'últim partit a la competició, la derrota per la mínima davant el CF Badalona.

"Sabem que els últims resultats no ens han acompanyat, però l'equip ha fet un pas endavant en intensitat i il·lusió dia rere dia. A Eder Sarabia li encanta competir, i això es veu dia rere dia", afegia.