Skip to main content
CA
Club

Més ambició per la nova temporada

En una roda de premsa telemàtica, el FC Andorra ha presentat la renovació de dos jugadors importants Rai Marchan i Miguel Bañuz. En una primera intervenció, el president del FC Andorra, Ferran Vilaseca ha destacat l’ambició del projecte tot i les circumstàncies actuals: “El projecte és ambició si volem seguir en aquesta línia. Aquestes dues renovacions són peces fonamentals per la temporada vinent. Amb la renovació del Miguel Bañuz crec que tindrem una de les millors porteries de la categoria i la del Rai Marchan ens aporta un equilibri al mig del camp que serà determinant”.

Per part de la direcció esportiva, Jaume Nogués ha posat en valor l’esforç del club per renovar dos jugadors del seu nivell: “Des de la direcció esportiva s’ha treballat molt ràpid per renovar dos jugadors com ells. Sabíem que eren jugadors que altres clubs veien importants i hem volgut avançar-nos. Són jugadors que han de ser importants si volem aconseguir l’objectiu la temporada vinent, que serà el més alt possible, per tant crec que amb les seves renovacions som un equip millor”.

El porter il·licità, Miguel Bañuz, ha volgut agraïr la confiança al club: “Vull tornar aquesta confiança que ha mostrat el club amb molt treball, hi ha molt bona gent treballant i segur que aconseguirem els objectius”. Per part de Rai Marchan, el migcampista de Vilafranca del Penedès ha destacat l’ambició del projecte: “Crec que ara és el moment de ser exigents amb nosaltres mateixos, per pensar en gran, treballar molt dia a dia i aconseguir el màxim possible”.

Preguntat per la situació del FC Andorra en aquest marc posterior al confinament pel Covid19, el president Ferran Vilaseca ha assegurat que el club “mantindrà la línia fixada, malgrat que es notarà la disminució d’ingressos, el pressupost serà semblant al de l’any passat per donar seguretat i estabilitat a l’entitat”. Respecte a la nova configuració de la Segona divisió B i la futura Segona B Pro, el director esportiu Jaume Nogués ha destacat l’alta competència que sorgirà: “L’ambició per estar a la lliga Pro serà màxima. És cert que hi haurà 100 equips i només ascendiran quatre a Segona A, però si a la primera fase de la lliga les coses les hem fet bé, ens podrem plantejar canviar objectius”.

Finalment, els dos jugadors han explicat com van viure el confinament lluny de les seves famílies en un inici. Miguel Bañuz ha explicat com va estar inicialment a Andorra “unes setmanes fins que el club ens va donar la llibertat de tornar a casa i passar el confinament amb les nostres famílies”. En el mateix sentit, tot i que els dies eren molt monòtons, Rai Marchan ha assegurat que després d’estar lluny dels nostres “ara toca ser optimistes, aprendre de la situació, gaudir més del dia a dia, de poder entrenar i fer el que ens agrada”.