Skip to main content
CA
Primer Equip

Marc Vidal se suma a la porteria

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia la incorporació de Marc Vidal, de 22 anys, que arriba amb la carta de llibertat procedent del Betis Deportivo i signa per a dues temporades. D'aquesta manera, Vidal s'afegeix a la nòmina de porters amb la qual compta Eder Sarabia després del fitxatge ja anunciat de Raúl Lizoain.

Marc Vidal (Vila-real, 14/02/2000) és un jove porter format a les categories inferiors del club de la seva ciutat natal, el Villarreal, i que la temporada passada va jugar a les files d'un altre filial d'un equip de primera divisió, el Betis. Amb el conjunt verd-i-blanc, Vidal va disputar 15 partits i l'afició tricolor el pot recordar del seu duel contra l'Andorra. De fet, el sentinella castellonenc va ser un dels destacats en la derrota del conjunt d'Eder Sarabia al camp del Betis Deportivo (3-2), evitant la reacció tricolor en el segon temps gràcies a un bon grapat d'intervencions salvadores.

Vidal destaca per ser un porter modern, que domina totes les facetes i amb un gran capacitat de comprensió del joc. A més, té una gran qualitat tècnica amb la pilota als peus, una qualitat clau en l'estil de joc del tècnic Eder Sarabia.

Trajectòria: 18/19: Villarreal C 19/20: Villarreal C 20/21: Villarreal B 21/22: Betis B

#SomTricolors