Skip to main content
CA
Primer Equip

Marc Bombardó, tricolor fins al 2025

La direcció esportiva del FC Andorra anuncia l’ampliació de contracte de Marc Bombardó per a tres temporades més. Així, el central del Nàstic de Manresa, una de les apostes de futur de l’entitat, seguirà vinculat al club tricolor fins al 2025.

Bomba, defensa de 16 anys –complirà els 17 a finals de novembre– és el futbolista més jove de la plantilla. Juvenil de segon any, el central de Sant Quirze del Vallès, estarà tota la temporada en dinàmica de primer equip, tot i que baixarà amb el juvenil del Nàstic sempre que estigui disponible. Una fórmula que ja es va portar a terme amb èxit l’any passat amb Èric Cañete i Pau Casadesús.

Format a les categories inferiors del Barça i l’Espanyol, Bomba ja va entrar en una convocatòria el curs passat contra el Sevilla Atlético a casa. Enguany ja ha fet tota la pretemporada i es va decidir que estaria tot l’any a Andorra, entrenant amb els grans.

“Estic molt content de l’aposta que ha fet l’Andorra per mi: estar en dinàmica d’un equip de segona divisió és un somni que vull aprofitar al màxim”, explicava el jove defensa.

#SomTricolors