Skip to main content
CA
Primer Equip

Marc Aguado seguirà a l'Andorra

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia que Marc Aguado seguirà una temporada més a les files del conjunt tricolor. El migcampista complirà, així, la seva tercera cessió consecutiva al Principat procedent del Real Zaragoza.

Peça fonamental en els esquemes d'Eder Sarabia, Marc Aguado (Saragossa, 22/02/2000) s'ha consolidat aquest any com un dels jugadors destacats de la categoria arribant a disputar 34 partits (32 de lliga i 2 de copa), gairebé tots els possibles tenint en compte que es va perdre els quatre primers de la temporada per sanció. L'any anterior ja n'havia jugat 15 amb la samarreta tricolor, quedant-se a les portes, com tots els seus companys, de l'ascens de categoria; una fita que es va aconseguir, finalment, aquest passat mes de maig i que el permetrà debutar al futbol professional amb l'equip amb el qual s'ha consolidat com un jugador amb molt futur.

"Estic molt content de renovar un any més amb l'Andorra, un club on hi he estat molt a gust des del principi", explicava el jove migcampista aragonès un cop segellada la renovació de la seva cessió: "Tenia molt clar que volia gaudir de la primera experiència del club a segona divisió. Tinc moltes ganes de retrobar-me amb els companys i estic segur que serà un gran any".

Trajectòria:

18/19: Zaragoza B

19/20: Zaragoza B

20/21: Andorra

21/22: Andorra

#SomTricolors