Manu Nieto lidera un gran Andorra

Segona victòria de la temporada gràcies a un gran partit davant el Cartagena. En l'estrena al Nacional, Manu Nieto, autor d'un hat-trick, ha liderat el triomf tricolor, que s'ha imposat al seu rival amb sobrietat. Tot i això, una badada en el temps afegit, ha permès al conjunt visitant retallar distàncies i donar emoció al duel en els darrers instants.

La primera part ha estat força disputada amb un Andorra dominador i un Cartagena que esperava fer mal al contracop o a través de pilotes llargues al corpulent Ortuño. Així, entre tanta igualtat, només el desequilibri de Lobete, molt actiu durant el primer temps, ha semblat desanivellar el partit. Seu ha estat el primer xut, tot i que molt desviat. Després ha replicat Ortuño, fàcil a les mans de Nico, mentre que l'ocasió més clara ha arribat després d'una gran jugada de Petxa que ha rematat, massa forçat, Manu desviat.

A la represa l'Andorra ha sortit millor i Rubén Bover, tot just començar, ha rematat al pal en una acció anul·lada per fora de joc. Però qui ho trencaria tot seria Manu Nieto amb un golàs que s'ha inventat ell sol. El punta ha enganxat una pilota botant i ha enviat una canonada imparable per a Marc Martínez (55'). A partir d'aquí han vingut els millors minuts de l'Andorra: Manu ha topat amb el pal, Álex Calvo ha fet lluir el porter visitant i, uns minuts després, l'extrem ha tornat a rematar, aquest cop per sobre el travesser. I al 64', després d'un xut de Lobete, Manu Nieto ha recollit el rebuig i ha doblat l'avantatge.

Tot semblava controlat per a l'Andorra, però el Cartagena ha tornat a entrar en el partit després que l'àrbitre, després de consultar el VAR, xiulés penal per mans de José Marsà. Ortuño no ha fallat des dels onze metres. Però els tricolors no s'han fet petits i ben aviat han tornat a situar l'avantatge de dos gols en el marcador. També de penal. Lobete ha xutat al pal i, quan Álex Calvo anava a marcar, un defensa l'ha fet caure. Des dels onze metres, Manu Nieto ha agafat la responsabilitat per anotar el seu tercer gol de la tarda.

Tot i el 3-1, encara ha tocat patir una mica. Perquè en el cinquè dels set minuts que s'han afegit, Ayllon ha aprofitat un contracop per batre Nico Ratti en l'u contra u. Un gol que ha estat estèril i que no ha evitat que l'Andorra sumi la segona victòria del curs.