Skip to main content
CA
Primer Equip

Manu Nieto es queda en propietat

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia que Manu Nieto es queda a l'entitat tricolor en propietat després que el Cádiz, el seu club d'origen, li donés la carta de llibertat. Així, els tres futbolistes que hi havia a la plantilla la darrera temporada en qualitat de cedits –Manu Nieto, Marc Aguado i Dani Morer– seguiran a les ordres d'Eder Sarabia aquest curs a segona divisió. En el cas del davanter andalús, però, ja no ho farà com a cedit després de firmar un contracte que el lliga amb l'Andorra fins 2024.

Manu Nieto (Villa del Río, 29/03/1998) va anotar quatre dianes en els 26 partits (25 de lliga) que va jugar la temporada passada a les files del conjunt tricolor. Dos d'aquests gols els va anotar al Nou Estadi de Tarragona en una de les actuacions individuals més destacades del curs: ell sol va fer anar de corcoll a la defensa del Nàstic provocant un penal i marcant per partida doble en un primer temps que va acabar 0-3 a favor del conjunt tricolor.

Abans d'arribar al Principat, Nieto havia jugat als filials del Betis i del Cádiz arribant a debutar a primera divisió amb el conjunt gadità jugant dues estones contra el Sevilla i l'Atlético de Madrid.

Trajectòria: 17-18: Betis B 18-19: Betis B 19-20: Cádiz B 20-21: Cádiz B 21-22: Andorra

#SomTricolors