Skip to main content
CA
Primer Equip

L'últim ball al Nacional

Ara sí que això s'acaba i el veredicte final està més a prop que mai. L'Andorra afronta el darrer partit de la temporada a l'Estadi Nacional en la que serà la primera oportunitat per proclamar-se campió en un final de lliga que, això sí, no pot estar més obert. I és que si bé l'Andorra podria celebrar el títol ja dissabte, sap que té el Villarreal B, el seu ara principal perseguidor, a l'aguait per aprofitar qualsevol ensopegada.

Al final, la història està clara: els tricolors han de fer la seva feina i guanyar el seu partit contra l'UCAM independentment del que passi en els altres enfrontaments. Centrar-se en la seva feina i intentar aïllar-se de la il·lusió que s'està generant al país i entre l'afició: "Nosaltres que som els actors de la pel·lícula i els que podem controlar certes coses som els que més tranquils i equilibrats hem d'estar. Hem d'intentar aïllar-nos de tota aquesta eufòria i del que pugui passar a l'altre enfrontament perquè el nostre partit el tenim contra l'UCAM", reflexionava Eder Sarabia, que tot i això va voler deixar clar que "les sensacions que transmet l'equip son boníssimes".

Sobre el conjunt murcià, el tècnic va dir que és "un equip que no té pressió i que, en canvi, té molt talent i bones individualitats", però va voler deixar clar que els seus homes no caurien en el mateix error que contra el filial del Betis ara fa tres jornades: "El context és diferent perquè juguem a casa, tindrem a l'afició i perquè a més ja ens ha passat i n'hem après. Al final, el que hi ha en joc és tan bonic i gran que no hi ha espai per a no estar enfocats en el que s'ha de fer".

I per fer el que cal fer, Sarabia tornarà a comptar amb gairebé tota la plantilla disponible. Adri Vilanova, que es va fer mal en el darrer entrenament de la setmana passada i ja es va perdre el duel a El Collao, serà l'única baixa.

#SomTricolors