Skip to main content
CA
Primer Equip

Ludovic Clemente s’incorporarà a l’staff de Nacho Castro i a la base tricolor

Ludovic Clemente no seguirà com a jugador del primer equip del FC Andorra després de 15 temporades. 

El FC Andorra comunica que Ludovic Clemente no seguirà al primer equip tricolor la propera temporada i s’integrarà a l’staff tècnic de Nacho Castro i a la base tricolor. 

El Club vol agrair la seva professionalitat i la transmissió dels valors tricolors com a jugador i capità al llarg dels anys.

Una carrera tricolor

Ludo va debutar amb el primer equip del FC Andorra la temporada 2003-2004 donant mostres del seu talent quan encara era juvenil. Jugador de classe al mig del camp, ha defensat la samarreta tricolor en 415 ocasions, anotant 65 gols i convertint-se en el jugador amb més partits disputats en la història del FC Andorra. La seva gran trajectòria es va arrodonir amb la consecució de la Copa Catalunya Amateur la temporada 18-19.

Reconeixement del club

El FC Andorra vol reconèixer la trajectòria del jugador amb la creació del “Trofeu Ludo Clemente” que tindrà com a primer guanyador honorífic el mateix jugador andorrà i que se li entregarà la propera temporada. 

El guardó, que s’entregarà anualment al finalitzar la temporada, reconeixerà la vinculació dels jugadors amb el Club i l’afició, així com la defensa dels valors tricolors al llarg de la seva etapa al FC Andorra.