Skip to main content
CA
Primer Equip

Loureiro: “Continuem en la lluita”

Només un punt per sota el líder i imbatuts a casa. Aquest és el balanç del FC Andorra, que es va posar al dia per tancar la primera volta de la lliga de Segona B. El proper repte és el partit contra la UE Llagostera (diumenge, 17 hores a Prada de Moles), amb el qual es tanca un intens calendari de quatre partits en deu dies.

“És un partit molt important perquè a casa hem d’aconseguir punts sigui com sigui. Han estat dies molt intensos, però l’equip està preparat per obtenir els tres punts contra Llagostera”, reconeixia Miguel Loureiro amb declaracions a la Cadena Ser Andorra.

Abans de la suspensió obligada de partits, arran de la Covid-19, l’equip Tricolor estava a la novena posició amb nou punts. Avui, amb la mateixa quantitat de partits que la resta de clubs, en suma 16 i està molt a prop del capdavant del grup III-A.

“Aquest grup és molt igualat, potser el més competitiu de tota Espanya. Si no hi aconsegueixes sumar t’escurcen diferències, però si hi guanyes et poses a dalt. Hem de competir al màxim i crec que l’equip, fins ara, ha estat a l’altura. El balanç és positiu. Continuem a la lluita per les primeres posicions”, remarcava Loureiro.

Loureiro, un dels jugadors afectats per la pandèmia, a més va recuperar-se d’una lesió al bíceps femoral de la cama dreta que finalment li ha privat de més continuïtat. No obstant això, als últims dos partits, ‘Lou’ hi ha sumat 101 dels 301 partits que suma a la temporada.

“Estic recuperat completament. No culpo de res a la Covid-19. Hem d'assumir que he estat 80 dies sense competir, i per això es fa difícil reprendre-hi sensacions. Espero anar guanyant ritme”, admetia.