L'Infantil venç i convenç

L'Infantil de l'Andorra està fent una temporada excel·lent i en la visita del Mollerussa ho va tornar a reafirmar en un partit molt complet. Els tricolors van aconseguir dominar el duel de principi a fi davant un conjunt situat també en la zona alta de la taula i van acabar vencent amb contundència.

Si la batalla per fer-se amb la possessió de la pilota s'augurava com una de les claus del partit, l'Andorra ben aviat la va resoldre al seu favor. Amb un centre del camp molt poblat, els tricolors van saber utilitzar al seu favor la superioritat per dins per traslladar el joc a camp rival. Els visitants tenien molts problemes per superar la pressió alta d'un conjunt tricolor que va aconseguir que el duel fes baixada cap a la porteria rival. Així, just passat el quart d'hora de joc, Unai va aprofitar el rebuig del porter per obrir la llauna a porteria buida.

Amb l'1-0, l'Infantil va seguir insistint i va gaudir d'un bon grapat d'ocasions per ampliar la renta, però el Mollerussa va estar a punt de fer l'empat en aprofitar un error local en la sortida de la pilota. Però el marcador no es va moure abans del descans, i a la represa el duel va seguir amb una tònica igual: els de Matías Flaquer dominant i buscant el gol de la tranquil·litat. I aquest finalment va arribar quan Hugo va rebre una passada que el va deixar sol per a definir davant la sortida del porter (48').

El segon gol va ser un cop dur per al conjunt del Pla d'Urgell que, tot i que va tornar a estar a punt d'aprofitar una malentès defensiu local, ja no va tenir més opcions d'entrar al partit. I així, amb els tricolors cada vegada més còmodes van arribar dues dianes més: la primera, després d'un xut potent de Mica (58'), i el 4-0 definitiu en una jugada embolicada dins l'àrea que va acabar resolent Hugo enviant la pilota al fons de la xarxa (64').