L'Infantil tanca el curs amb victòria

L'Infantil va tancar la temporada amb una victòria al camp del Balàfia que permet al conjunt de Matías Flaquer acabar el curs en la sisena posició. Els tricolors van ser netament superiors al seu rival i van posar fi amb bon sabor de boca una gran temporada.

Tot i la forta calor que queia sobre el municipal Manuel Lorite, l'Andorra va sortir des del xiulet inicial decidit a fer-se amb el control del partit i ho va aconseguir. A través de tenir la possessió de la pilota, els tricolors van aconseguir tancar el conjunt local en el seu propi camp i només la falta d'encert va impedir que sentenciessin el duel abans del descans. I és que abans del primer quart d'hora, Álvaro va obrir la llauna transformant un penal (12'), però a partir d'aquí, l'Infantil no va acabar de trobar l'encert en els metres finals. Liam i Aitor Mazón van tenir dues oportunitats ben clares per doblar l'avantatge i Mica, molt inspirat per la banda esquerra, va estar també un bon grapat d'ocasions ben a prop del gol.

Però el 0-2 no va arribar fins ja la segona part, quan l'Andorra encara es va mostrar més superior gràcies al bon saber fer dels seus extrems. Els de Matías Flaquer van aconseguir obrir encara més el camp i els gols van acabar caient pel seu propi pes. Al 46', Hugo va rebre al vèrtex de l'àrea, es va desfer de dos defenses i va superar el porter local amb un xut suau i ajustat al pal curt. I el 0-3 va arribar a la sortida d'un córner servit en curt en el qual Unai va aconseguir l'angle necessari per etzibar una canonada que va entrar per l'escaire (61').

En ple vendaval tricolor, l'Andorra hauria pogut ampliar encara més el marcador en un parell d'ocasions de Diego, un xut llunyà d'Èric Miró i un altre d'Álvaro que va sortir per sobre el travesser. Per la seva banda, el Balàfia va aconseguir el seu gol en el darrer minut del temps reglamentari en un gran xut des del mig del camp.