L'Infantil, de dos en dos per mirar cap amunt

L'Infantil passarà tota la setmana en segona posició després d'un cap de setmana d'allò més reeixit. Els de Matías Flaquer van sumar sis punts en dos dies després de superar el Balàfia i el Guissona i van fer un salt de gegant en la classificació, si bé és cert que compten amb un i dos partits més que la majoria dels seus perseguidors.

A més, la gesta de sumar dues victòries en 24 hores encara té més mèrit degut a les condicions amb les quals va haver d'afrontar la setmana l'equip, amb diversos casos de Covid en la plantilla. Però tot sempre és més fàcil si als 30 segons ja vas guanyant 1-0 i això és el que va passar: amb un xut potent i molt llunyà, Adrià Bou va avançar els tricolors en el marcador. Tot i això, l'alegria no va durar gaire i al minut 8, en una pilota llarga a l'espai el Balàfia va aconseguir l'empat.

Però l'Andorra va seguir atacant i al 24' i al 31', en dues jugades bastant semblants –internada per la banda i xut creuat–, Mica va situar el 3-1 en el marcador que deixava el duel molt ben encarrilat per als tricolors. Just després del 3-1, però, en un servei de cantonada, els visitants van retallar distàncies. El partit tornava a estar obert, però a la represa, l'Infantil de Matías Flaquer no va deixar opció a la remuntada. Els tricolors es van fer amb el control de la possessió i van ser molt superiors en els segons 35 minuts. Els locals movien i movien la pilota amb velocitat i criteri davant un Balàfia que no va poder resistir al vendaval tricolor: Mica, va completar el seu hat-trick i, Liam, amb dues dianes pràcticament seguides, va tancar la victòria.

FITXA TÈCNICA

ANDORRA: Balas, Puxi, Pau, Jan, Manel, Diego, Ian, Lucas, Mica, Unai i Adrià; Joel, Luis, Álvaro, Marc, Liam, David i Àlex.

GOLS: 1-0 (1') Adrià. 1-1 (8') Balàfia. 2-1 (24') Mica. 3-1 (31') Mica. 3-2 (32') Balàfia. 4-2 (42') Mica. 5-2 (55') Liam. 6-2 (57') Liam.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Impulsats per la victòria del dissabte, l'Infantil va tornar a repetir una gran actuació contra el Guissona, aleshores segon classificat i rival directe en la pugna per la zona alta de la taula. Els tricolors van fer una primera part brillant i van saber resistir en la segona meitat per lligar tres punts molt importants.

Davant un rival molt fort físicament, l'Andorra va saber imposar el seu estil de joc en uns primers 35 minuts excel·lents, en què els tricolors van deixar el partit molt ben encarrilat. Al minut 8, Álvaro Robles va obrir la llauna amb un xut llunyà, si bé és cert que el Guissona va trobar l'empat deu minuts després en un ràpid contraatac. Però, la reacció local no es va fer esperar i Unai va aprofitar un rebuig per anotar el 2-1 i, abans del descans, Liam, de cap a la sortida d'un córner va fer el tercer.

Quedava encara tota la segona part i a l'Andorra se li va fer llarga. L'esforç del dia anterior es va començar a notar i els de la Segarra ho van aprofitar per fer un pas endavant. Però els tricolors van resistir bé gràcies a la sobrietat defensiva i a les actuacions del porter Aitor, molt segur en el segon temps. Això sí, a mesura que els minuts van anar passant, la pressió visitant es va anar fent més notòria i en el darrer quart d'hora l'Infantil ho va passar realment malament. Amb més coratge que no pas futbol, però, l'equip va aconseguir resistir i mantenir un 3-1 que permet a l'Infantil tricolor seguir mirant cap amunt en la classificació.

ANDORRA: Joel, Luis, Manel, Diego, Álvaro, Mica, Liam, Unai, David, Adrià i Christian; Balas, Puxi, Pau, Jan, Noah i Ian.

GOLS: 1-0 (8') Álvaro. 1-1 (18') Guissona. 2-1 (21') Unai. 3-1 (28') Liam.