L'Infantil comença l'any amb un triomf contundent

Si l'Infantil A ja va tancar el 2021 amb una gran victòria al camp de l'Atlètic Segre, el nou any va començar de la mateixa manera pels nois de Matías Flaquer que van superar el Lleida Promeses en la visita al municipal de Magraners. I això que els tricolors van començar perdent però li van acabar donant la volta al partit després d'una magnífica segona meitat.

L'Andorra va sortir adormit al duel i això ho va aprofitar el conjunt locals per traslladar el joc a prop de la porteria tricolor en els primers compassos del matx. A causa de la forta pressió dels lleidatans, l'Infantil tenia problemes per treure la pilota jugada des del darrere i ho va acabar pagant al minut 9 quan el local Marcos va aprofitar una mala cessió al porter per avançar el Lleida Promeses en el marcador.

Per sort, els de Matías Flaquer van necessitar només dos minuts per igualar de nou el partit gràcies a un potent xut d'Álvaro Robles des de fora l'àrea. L'1-1 va ajudar a tranquil·litzar els ànims i a partir d'aquí l'Andorra es va fer amb el control del partit. La lesió del golejador Álvaro, al voltant del minut 20, va ser un petit contratemps, però els tricolors van ser qui van gaudir de les ocasions més clares per situar-se per davant en el marcador.

Al descans, però, s'hi va arribar amb empat, una igualada que no va trigar en desfer-se. I és que els visitants van sortir amb una marxa més, van apujar el nivell d'intensitat i van aconseguir tancar el Lleida Promeses al seu propi camp. I a sobre, els tricolors es van mostrar d'allò més efectius en els metres finals. El carriler Micael, el gran protagonista d'aquest segon temps amb tres dianes, va ser l'encarregat d'anotar l'1-2 en culminar una bona jugada de combinació amb un xut creuat (47'). I poc després, el mateix Micael va ampliar l'avantatge.

El partit ja estava molt de cara per a l'Andorra, que va seguir sense treure el peu de l'accelerador. El conjunt visitant feia mal cada cop que aconseguia girar el joc i així va arribar també l'1-4: jugada iniciada des de la banda esquerra que va culminar al costat contrari l'altre carriler, Èric Miró. Just després, amb el partit ja trencat, Hugo Queiros va ampliar encara més l'avantatge després d'una bona jugada individual. El mateix Hugo va enviar una falta al pal, i en el darrer minut, Mica va tancar la golejada i el seu particular hat-trick amb l'1-6 definitiu.

FITXA TÈCNICA

FC ANDORRA: Balas, Marc, Manel, Diego, Jan, Mica, Hugo, David, Lucas, Álvaro i Adrià; Joel, Christian, Juan, Puxi, Ian, Èric i Unai.

GOLS: 1-0 (9') Lleida Promeses. 1-1 (11') Álvaro. 1-2 (47') Micael. 1-3 (55') Micael. 1-4 (62') Èric. 1-5 (63') Hugo. 1-6 (69') Micael.