L'FC Andorra es retroba amb la victòria a Prada de Moles

El FC Andorra ha guanyat l’Orihuela CF a Prada de Moles per(2-1). Els de Nacho Castro han dominat el partit des de l’inici amb un bon jocque confirma la millora dels tricolors.

El FC Andorra ha acabat amb una mala ratxa de resultats de la millor forma possible, amb gols i una victòria. Els tres punts s’han quedat a Prada de Moles en gran part gràcies al bon inici. Els tricolors han sortit amb una disposició ofensiva i amb la presència de dos davanters de perill com són Forgas i Casadesús acompanyats a l’atac amb dos carrilers de recorregut, Jilmar i Loureiro. El joc dels laterals ha estat clau per crear ocasions de gol pel conjunt tricolor. Ja als primers minuts, Ernest Forgas ha tingut la primera ocasió del partit amb un xut a les mans de Marcos. Poc després, ha arribat la rèplica de l’Orihuela amb una centrada a l’àrea petita de Chechu que blocava Bañuz amb una bona sortida. Al llarg de la primera part l’Andorra ha jugat a camp contrari, fent succeir les arribades a porteria, però cap clara. No obstant això, a pocs minuts pel final, els dos equips han generat avisos de perill. Primer ha estat l’FC Andorra, amb un xut de falta de Riverola que marxava fregant la porteria de Marcos. Posteriorment, ha estat Chechu que engaltava un xut que sortia per sobre el travesser local. A la represa, els tricolors han donat una passa endavant i després d’una acció elaborada ha arribat el primer gol del partit. En una acció de joc coral, ha aparegut Gaffoor fins a la frontal per deixar la pilota a la incorporació de Loureiro. El lateral gallec centrava al punt de penal on arribava Casadesús per superar la marca de Badal i fer el primer gol del partit.

Amb aquest gol el partit es posava de cara i els tricolors donaven mostres de seguretat per aconseguir la victòria. No obstant això, l’Orihuela encara tenia alguna cosa a dir i és que els jugadors de Gerard Albadalejo aprofitaven la seva oportunitat deu minuts més tard. Apareixia Marín per banda dreta a qui li queia un rebot. El lateral alacantí la posava al punt de penal on Pitu, després de retallar a Bañuz, li passava a Entrena per fer l’empat. Lluny d’arronsar-se, els tricolors s’han refet i han buscat amb insistència el gol de la victòria, que finalment apareixia al minut 74.

Víctor Casadesús, amb un encert formidable, rematava una centrada de Bover al segon pal fent el segon i definitiu gol. Després d’aquest doblet, el mallorquí suma ja cinc gols amb la samarreta tricolor. Al darrer quart d’hora de joc, el FC Andorra ha sabut mantenir el control del partit per lligar els tres punts novament tot i que l’Orihuela ha intentat l’empat fins els darrers instants de partit. Amb aquest resultat, els de Nacho Castro han aconseguit la 8ª victòria a casa i ja sumen 41 punts a la classificació que els consolida gairebé matemàticament una temporada més a la categoria de bronze.

PROPER PARTIT

El FC Andorra visitarà Llagostera el proper dissabte perenfrontar-se a l’equip entrenat per Oriol Alsina (16.30h). L’equip gironí estàper sota dels andorrans a la classificació però sempre és un conjunt perillós. Al’anada a Prada de Moles, el marcador es va tancar amb un empat (1-1 amb golsde Mussa Jr i Magallán).

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Nacho Castro, s’ha mostrat satisfet per l’actuació dels seus jugadors en el partit d’avui. L’entrenador asturià ha valorat l’esforç i l’actitud dels jugadors durant tota la setmana que ha portat a aconseguir la victòria davant un equip seriós com l’Orihuela.

Qui també ha comparegut davant els mitjans ha estat Víctor Casadesús. El davanter mallorquí s’ha mostrat satisfet per la victòria i per haver capgirat la dinàmica de resultats les darreres jornades.