Skip to main content
CA
Primer Equip

L'Estadi Nacional ha de ser un fortí

L'Andorra afronta el quart partit de la temporada al seu estadi on segueix invicte amb dues victòries i un empat. Els números a domicili no estan sent tan reeixits, motiu pel qual el conjunt tricolor ha de seguir mostrant-se fort a casa i convertir l'Estadi Nacional en un fortí on s'escapin ben pocs punts. I davant el San Fernando, no ha de ser diferent.

"Crec que hem jugat bé en tots els partits, però si ens fixem només en el resultat està clar que volem repetir el que vam fer contra el Nàstic: vam defensar bé i vam controlar tot el seu potencial ofensiu... i penso que el San Fernando té certes similituts amb el Nàstic en quan a que son un equip amb molt potencial en atac", explicava en la prèvia el tècnic Eder Sarabia, conscient que l'equip ha d'anar a per totes a pels tres punts.

La fita, però, no serà gens fàcil perquè davant tindrà un conjunt que arriba al matx en un bon moment de forma i que disposa de futbolistes de molta qualitat al davant. "Els hi agrada atacar i posar molts jugadors per davant de la pilota. És un equip agradable de veure, que juga molt bé i amb molt bones individualitats", afegia Sarabia, preguntat també pel retorn de Nacho Castro, l'entrenador que va substituir a la banqueta de l'Andorra: "Tinc una bona relació amb ell i s'ha de reconéixer que ell també és partícep de tot el que és aquest club. Des de que hi era Gabri l'equip ha jugat d'una manera concreta. Ell hi va donar continuïtat i jo, amb les meves coses, també he intentat seguir en la mateixa línia", va reconèixer.

Pel duel contra els gaditans, el conjunt tricolor repeteix la convocatòria de l'últim partit amb les baixes d'Hevel, Guti i Cañete.

SomTricolors