L'encert olotí decanta la victòria

La Unió Esportiva Olot s'emporta la victòria davant un FC Andorra desencertat, amb dos gols de Xumetra, el primer de penal i el segon en un contraatac.

El FC Andorra ha patit la segona derrota de la pretemporada. El partit ja mostrava des de l'inici la seva dificultat quan Xumetra ha avançat l'equip local des del punt de penal al minut 4. L'àrbitre assenyalava unes mans de la defensa andorrana dins de l'àrea i el davanter olotí el transformava amb un xut ajustat al pal. La pressió dels homes de Garrido ha dificultat la sortida de pilota des de darrera del FC Andorra, que li ha costat trenar jugades d'atac. Avançada la primera part, ha arribat una topada fortuita entre Martí Riverola i Juan Delgado fruit d'un salt per una pilota aèria. Els dos jugadors han estat traslladats a l'Hospital d'Olot on els han atès i descartat qualsevol tipus de lesió greu.

Amb l'entrada de Rai Marchan per la lesió de Riverola, han arribat els millors minuts dels tricolors. En jugades per banda, Iker Goujón i Loureiro feien mal a la defensa local, però els andorrans no encertaven a rematar la porteria de Pol Ballesté. Així el partit arribava al descans.

A la represa, l'UE Olot posava el segon en el marcador. En un contraatac de Chabboura per banda dreta, la deixava a Xumetra perquè el davanter emportanès definís al fons de la xarxa amb un xut creuat. Minuts més tard, arribava la resposta tricolor amb un xut de Borja Herrera que feia lluir Batalla, porter local a la segona meitat. Ja als darrers minuts, tot i el domini en el joc, el FC Andorra no aconseguia arribar amb perill a la porteria local. Una última jugada dels olotins, feia lluir Bañuz. Chabboura novament, enfilava banda dreta i amb un xut col·locat veia com el porter tricolor rebutjava la pilota a córner. Amb tot, el partit acabava amb el 2-0 al marcador.

#ParauladelMister

Valoració del tècnic tricolor, Nacho Castro, després de la derrota a La Vall d'en Bas.

Proper partit

El FC Andorra viatjarà fins a Salou per enfrontar-se al Club Gimnàstic de Tarragona el proper dissabte a les 16h, en un nou partit de pretemporada.