L'Andorra venç l'Hospi en el tercer amistós

L’Andorra segueix fent camí i acumulant bones sensacions de cara a l’inici de lliga després de vèncer l’Hospitalet en un partit molt complet resolt amb un gol en cada meitat. Els d’Eder Sarabia, que han dut la iniciativa del duel al llarg dels 90 minuts, han sabut imposar la seva superioritat davant un rival que, tot i això, no ha perdut la cara al duel en cap moment.

Des del xiulet inicial, els tricolors han sortit disposats a imprimir un ritme alt i ho han aconseguit a través d’una bona circulació de pilota. Els del Barcelonès pressionaven bé, però l’Andorra no ha trigat gaire en apropar-se a la porteria rival: al 8’, Riverola ha fet volar Aliaga en un xut de falta directa, i uns minuts després, Enri ha obert la llauna després d’una bona jugada per banda esquerra de Nieto (12’). Precisament, l’extrem andalús, un dels més actius en el primer temps, ha tingut la següent oportunitat clara per als visitants, però el seu xut ha marxat desviat (26’).

A partir de la mitja hora, l’Andorra ha apujat una marxa més i ha gaudit, probablement, dels millors minuts del matx. A diferència del primer quart d’hora, però, el gol no ha arribat, encara que no ha estat per falta d’ocasions. De nou Enri, en un control que se li ha escapat quan es plantava sol davant Aliaga, Pastor i Héctor han vorejat el 0-2.

A la represa, potser per la càrrega física de les últimes setmanes, els tricolors han sortit més espessos i això ho ha aprofitat l’Hospi per estirar-se. A través d’un parell de recuperacions al mig del camp i de serveis de cantonada, els de la franja han inquietat la porteria de Ratti, que ha patit l’ensurt més gran en un xut de Ripoll, massa centrat (58’). Però a l’hora de joc, Eder Sarabia ha canviat els deu jugadors de camp i ben aviat les substitucions han sorgit efecte. Al 68’, Iván Gil ha rematat alt quan ho tenia tot a favor per anotar el 0-2, però el jove migcampista s’ha refet de l’error ben aviat. Un minut després, ha conduït i, entrant a l’àrea, ha superat el sentinella local amb un xut al pal llarg.

Amb el 0-2, el partit ha tornat a baixar el ritme, si bé és cert que Zourdine, en un remat de cap, hauria pogut ampliar encara més la renta. Al final, segona victòria consecutiva per als tricolors, que demà es veuran les cares amb un altre vell conegut del curs passat, l’Espanyol B.

FITXA TÈCNICA:

CE L'HOSPITALET: Aliaga, Guillem Pujol, Parera, Cristian Gómez, Hugo del Chicca, Carlos Cano, Jair, Juanan, Ton Alcover, Juste i Dan Coll; Nil, Sergi Valls, One, Adrià Carmona, Ripoll, Vitalei, Ivan Torreblanca, Kilian i Pedro Jiménez.

FC ANDORRA: Nico Ratti, Roger Riera, Vilanova, Marc Aguado, Héctor, Riverola, Enri, Manu Nieto, Eudald, Àlex Pastor i Pau Casadesús; Guti, Altimira, Pedraza, Carlos Martínez, Marc Fernández, Molina, Zourdine, Diego, Matí Vilà, Rubén Bover i Iván Gil.

GOLS: 0-1 (12') Enri. 0-2 (69') Iván Gil.