CA
Primer Equip

L'Andorra supera el Manacor i passa ronda

L’Andorra seguirà una ronda més a la copa del rei després de superar el Manacor en la primera eliminatòria. Els d’Eder Sarabia han tingut un partit relativament plàcid, si bé ho han passat malament en uns primers vint minuts de rauxa local. El gol de Pau ha servit per calmar les coses, i les dianes de Marc Fernández i Jacobo a l’inici de la represa han sentenciat la classificació dels tricolors.

Gran inici de partit del conjunt local, que ha posat les coses molt difícils a l’Andorra fins al 0-1. Ben col·locats al darrere, els balears no patien angúnies davant la possessió estèril local i feien mal cada vegada que sortien al contracop. De fet, han tingut la primera oportunitat del matx en una centrada xut de Nico Rubio que s’ha enverinat i ha sortit per sobre el travesser (7’).

A poc a poc, els tricolors han aconseguit calmar el duel i traslladar el joc a camp rival, però, el desequilibri només ha arribat en una espectacular jugada individual de Pau Casadesús que s’ha convertit en el 0-1 (35’). Cinc minuts després, una passada enrere d’Alti l’ha rematat alt Rubén Bover.

Però tot l’ensopiment del primer temps ha desaparegut després del descans. Després d’una gran pressió, Pampín ha assistit per a Marc Fernández que, des de dins l’àrea, no ha perdonat (50’). Després del 0-2 ha tingut la rèplica el Manacor amb una rematada al pal de Vecina a la sortida d’un córner, però l’Andorra ha seguit insistint i poc després d’un xut perillós de Rubén Bover bloquejat per un defensa, ha arribat el tercer: Marc Fernández ha centrat i Jacobo, des de dins l’àrea petita, ha fet la sentència.

Tot i que el partit semblava ja tancat, els d’Eder Sarabia han tret el peu de l’accelerador i això ho han aprofitat els manacorins per fer un pas endavant. Just abans de l’hora de joc, Marc Vidal ha tret una ma providencial després d’una gran jugada de Pareja, però en el córner posterior, Nico Rubio ha aprofitat el rebuig d’una altra gran aturada de Vidal per retallar distàncies.

En la darrera mitja hora de joc, l’Andorra ha intentat controlar el partit i Jacobo hauria pogut completar el seu doblet després d’una gran passada llarga de Marc Vidal, mentre que el local Tomeu Galmés ha tingut una bona opció per tornar a donar vida al matx.