Club

L’Andorra suma de tres en tres i segueix amb la ratxa de victòries

El FC Andorra va superar (3-0) la Sociedad Deportiva Ejea a la 4ª jornada de lliga de la 2ª divisió B. Els de Gabri García van rubricar la tercera victòria consecutiva a la segona meitat, on van anotar tots els gols. A més, el partit d’ahir va servir per confirmar el tercer enfrontament sense rebre cap gol.

La primera part va mostrar un conjunt de l’Ejea molt valent,que volia la pilota tot i el domini tricolor. Les ocasions arribaven pels homesde Gabri García però sense perill a la porteria aragonesa. Abans del descansperò, l’Ejea va apretar la defensa de l’Andorra amb xuts llunyans, obligant aun Nico Ratti inspirat que va respondre en les dues accions de perill dels aragonesos.

A la represa els tricolors es van afanyar a desfer laigualtat en el marcador. Primer amb un xut de Forgas des de fora l’àrea quecreuava la pilota lluny de l’abast de Rafa Santos. Deu minuts després vaarribar el segon, amb una bona jugada de Moha Keita per banda esquerra que ladeixava a l’espai per a Rubén Bover i aquest li donava a Mussa Jr. que definiatot sol davant la sortida del porter aragonès.

Tot i els dos gols, el partit encara deparava sorpreses. Avançada la segona meitat Gabri Garcia va donar entrada al camp a una dupla que està condemnada a entendre’s: Miguel Palanca i Victor Casadesús. Els davanters es van trobar a la mitja lluna amb una paret que superava la defensa de l’Ejea i tancava el marcador amb el tercer gol a peus de Casadesús.

El debut del mallorquí amb la samarreta del FC Andorra no vadecebre. El davanter de l’Algaida, molt aplaudit per una graderia ahir plena, enva tenir prou amb 20 minuts per demostrar la seva classe i anotar el seu primergol amb la tricolor creuant una pilota que va acabar entrant per l’escaire. Untercer gol pels andorrans que ja va ser definitiu per segellar la tercera victòriaseguida que permet el conjunt de Gabri García situar-se segon a laclassificació amb 9 punts.

Acabat l'enfrontament valorava positivament el partit el tècnic tricolor, Gabri García: “Estic content pel resultat però sobretot perquè, seguint el que va ser el partit de dissabte, hem fet un bon joc i hem proposat. Sempre hi ha coses a millorar, al principi hem disposat de quatre ocasions en els 15 minuts que són molt importants i s’ha de ser més eficaç”. Respecte els davanters golejadors ahir indicava que “crec que el Victor i l’Ernest són dos jugadors que necessiten poca cosa per buscar-se la vida. Tenim la sort de tenir aquests dos davanters”.

LA DADA HISTÒRICA

L’última ratxa de tres victòries consecutives del FC Andorraa la Segona B data de la temporada 96-97. Aleshores l’equip tricolor va guanyarel Terrassa (3-0), el Sabadell (0-2) i el Sant Andreu (2-1), tallant-se la ratxaamb un empat a la jornada 9 contra el Castelló (1-1).

PROPER PARTIT

La jornada 5 de lliga portarà el FC Andorra a visitar El Prat de Llobregat, en un partit contra la AE Prat al Municipal Sagnier. Els pota-blava porten 3 empats i una derrota en aquest inici de lliga, i són 15è a la classificació.