L'Andorra segueix creixent

Victòria de prestigi de l’Andorra, que ha sumat els tres punts per tancar una setmana molt profitosa per al conjunt d’Eder Sarabia. Els tricolors han superat per la mínima l’Algeciras, en un partit força anivellat però que s’ha acabat resolent amb un gol en pròpia porteria a la sortida d’un córner.

El primer temps ha estat força igualat, tot i que ha estat l’Andorra qui ha gaudit de les millors ocasions. I és que tot i uns primers moments de tempteig, quan encara no s’havien disputat dos minuts, Iván Gil ho ha provat amb una canonada llunyana que no ha marxat gaire lluny del travesser d’Iván Crespo. I uns minuts després, Rubén Bover n’ha tingut una de força clara quan ha engaltat una volea des de la frontal que ha aturat el porter visitant.

L’Algeciras, per la seva banda, ho ha provat amb un xut centrat de Tomás, una rematada de Leiva que ha topat amb les cames de Marc Aguado i, sobretot, amb un xut alt de Roni, però les millors opcions han seguit sent tricolors. L’Andorra, tot i que no ha pogut dominar tant com en altres partits a l’Estadi, ha aconseguit encadenar trams de llargues possessions i ha buscat la porteria rival amb més intenció. Zourdine, al 21’, ha obligat Crespo a blocar el seu xut en dos temps, i al minut 36, Iván Gil ha tingut la més clara pels locals quan un xut de falta seu s’ha enverinat amb la barrera i ha acabat topant amb el pal. A les acaballes, després d’una gran jugada col·lectiva, Rubén Bover ha rematat massa forçat.

A la represa, l’Andorra ha sortit amb una marxa més i ha tancat en els primers compassos al conjunt andalús al seu propi camp. Però en aquesta ocasió, han estat els d’Iván Ania els primers en acostar-se al gol amb un xut perillós de Leiva que ha desviat Nico Ratti a córner. Però de seguida, els tricolors han replicat amb una centrada de Marc Aguado que Manu Nieto, amb tot a favor, no ha enganxat bé (56’). I en el córner posterior sí que ha arribat el gol: Iván Gil ha centrat molt tancat i després d’un parell de rebots, Tomás ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria.

El gol li ha provat a l’Andorra, que dos minuts després ha tingut la sentència en una ràpida jugada d’Eudald que, al segon pal, Zourdine ha rematat massa forçat. Uns minuts després, Rubén Bover ha xutat un pel alt, mentre que els del camp de Gibraltar han tingut l’empat amb un xut al pal de Roni, el més perillós dels visitants. Però fins al final, l’Andorra ha resistit bé i el 2-0 ha estat molt més que no pas l’empat.