Skip to main content
CA
Club

L'Andorra, present a la reunió de clubs de la 1a RFEF

Club

 

El Futbol Club Andorra ha estat present aquest migdia en la reunió entre tots els clubs que competiran enguany en la nova 1a RFEF i la federació espanyola. El president Ferran Vilaseca i el director esportiu Jaume Nogués han estat els representants de l'entitat tricolor en la trobada celebrada a Madrid.

En la reunió, que no ha presentat cap sorpresa destacada, s'ha fet oficial l'acord amb Footters per als drets audiovisuals de la categoria durant les següents tres temporades. Així, la plataforma serà l'encarregada, prèvia consulta amb els clubs, d'establir els horaris de cada jornada; abans d'aquest divendres se sabrà oficialment el dia i l'hora dels tres primers partits –Linares, a casa, i Algeciras i Albacete, fora–.

També aquest divendres es farà públic l'empresa que donarà nom a la categoria, així com tots els seus patrocinadors.

Per últim, els clubs han votat com seria el repartiment dels drets televisius i ha sortit guanyadora l'opció que donava més pes al criteri de solidaritat. Un 40% dels diners serà igual per a tots els clubs, un 30% segons els punts aconseguits la temporada anterior, un 20% per les audiències tant a casa com a domicili i un 10% per criteris sobre planter i jugadors joves.

"Estem a l'expectativa d'analitzar les resolucions que avui s'han pres, però al final no hem sortit gaire del que estava més o menys previst", ha comentat el director esportiu Jaume Nogués a l'acabar la reunió.

#SomTricolors