Skip to main content
CA
Club

L'Andorra, present a l'acte de presentació de la final de la Copa Catalunya

El FC Andorra, de la ma del seu president Ferran Vilaseca, ha estat present a l'acte de presentació de la final de la Copa Catalunya absoluta que es disputarà el proper 15 de febrer a l'Estadi Municipal de Badalona (20.45 h) contra el Badalona Futur. L'enfrontament serà retransmès en directe per Esport 3 i per al conjunt tricolor serà l'oportunitat d'aconseguir el seu segon trofeu a la competició.

En la presentació de la final, celebrada aquest migdia a la Sala d'Actes de la FCF, s'ha donat a conèixer el cartell de la final, així com altres detalls del partit, i s'ha donat el tret de sortida a l'adquisició de les entrades que es poden comprar a la web fcf.cat.

El president Ferran Vilaseca, representant institucional de l'entitat tricolor en l'acte, ha destacat que és "un orgull estar a la final" i ha recordat la Copa Catalunya aconseguida l'any 1994: "És un dels èxits de la història del club. Així doncs, la il·lusió és màxima per tornar a guanyar la desitjada copa".

En la presentació també hi han estat present representants de la junta gestora de la FCF; del club rival, el Badalona Futur, encapçalats pel seu president Miguel Ángel Sánchez; i l'àrbitre del partit Òscar Sauleda Torrent.

#SomTricolors