L'Andorra posa fi a una lliga històrica amb derrota

L’Andorra ha tancat la lliga amb derrota al camp del Linense en un partit sense gaire història, almenys pel quadre visitant. Els tricolors, avui de corall, han pagat cara l’efectivitat local en la rematada final i no han pogut competir per la victòria tot i el gol de David Martín a les acaballes del primer temps.

L’Andorra ha volgut ofegar l’empenta local inicial a través de llargues possessions i ho ha aconseguit. Els tricolors han pogut amagar-li la pilota al Linense en el primer tram del partit, però sense aconseguir traslladar el joc a camp contrari. I això a la llarga ho ha sabut aprofitar el conjunt del camp de Gibraltar, que s’ha mostrat efectiu en les dues arribades que ha tingut. Primer Leandro ha superat Josele amb un xut ajustat (15’) i, vuit minuts després, Coulibaly ha fet el segon amb un xut creuat des de dins l’àrea.

Els gols eren fruit segurament del diferent nivell de desig de tots dos equips perquè, pel que fa al joc, l’Andorra no havia estat tan inferior al seu rival com per trobar-se dos gols per sota abans de la mitja hora de joc. Però tot i el 2-0, els d’Eder Sarabia no han perdut la cara al partit i finalment s’han trobat amb el seu gol en una bona centrada d’Iván Gil cap a Rubén Enri que ha acabat aprofitant David Martín per, a plaer, retallar distàncies (42’).

Efectivitat màxima de tots dos equips, que en l’inici del segon temps han sortit més animats. De fet, ja al 48’ Riverola ho ha provat en un xut llunyà que s’ha enverinat en un mal bot i uns minuts després, Josele ha hagut de sortir als peus de Coulibaly per evitar el tercer. A partir d’aquí, el duel s’ha calmat una mica fins que al 70’, en la sortida d’un córner, Jesús Muñoz s’ha imposat a la defensa visitant per sentenciar el partit. I és que d’aleshores fins al final, només un xut sec de Marc Fernández ha pogut canviar el marcador.