L'Andorra paga car els seus errors

Primera derrota de la temporada després de caure amb contundència al camp de l'Amorebieta. Els tricolors no han merescut un marcador tan exagerat, però han pagat car els seus errors en un partit en el qual han dominat però han vist com el conjunt basc feia gol en pràcticament les tres úniques arribades clares que han tingut.

I això que l'Andorra ha començat molt bé el duel i, al minut 2, Pampín ho ha provat amb un xut fregant el pal. Uns minuts més tard, després d'una gran jugada individual de Lobete, molt actiu al llarg dels 90 minuts, l'ha rematat Rubén Bover a les mans del porter. Tot i l'inici efervescent, però, el ritme del partit ha anat decaient i els tricolors no han tornat a tenir cap arribada més fins un xut alt d'Iván Gil just abans del descans.

El domini seguia sent visitant, però qui ha trobat el premi ha estat l'Amorebieta quan en un servei de banda mal defensat, Jauregi s'ha imposat per dalt i ha obert el marcador (39'). El gol era un càstig excessiu vist el primer temps, però a la represa encara ha estat pitjor. L'Amorebieta ha trobat en els serveis de banda directament penjats a l'àrea un forat per fer mal i ho ha aprofitat: en la primera, Nico ha aturat la mitja volta d'Eraso, però al 53', l'atacant basc no ha perdonat.

Amb el 2-0, l'Andorra s'ha llençat amb tot a buscar un gol per retallar distàncies i el partit s'ha convertit en un 'vull i no puc'. Al 55', Iván Gil ha posat a prova Campos, uns minuts després, un recent entrat Álvaro Martín ha tingut el gol a les seves botes però el seu xut l'ha desviat un defensa a córner i, al 84', el mateix Álvaro ha xutat al travesser. Però enlloc del gol de l'esperança, el que ha acabat arribant ha estat el 3-0 definitiu obra de Sibo.