L'Andorra lliga la permanència amb un partit rodó

L'Andorra jugarà la temporada que ve al futbol professional. No és matemàtic perquè encara falta per jugar el Málaga, però amb la victòria al camp de la Ponferradina, els tricolors van fer el pas que els hi faltava en un partit rodó que ha començat a encarrilar Sergio Molina amb un golàs de bandera just al minut 5.

I és que tot és més fàcil quan el partit se't posa de cara amb un gol matiner. Això és el que li ha passat al conjunt d'Eder Sarabia a El Toralín, que just al minut 5 s'ha trobat per davant en el marcador després d'un gran xut de Sergio Molina. El migcampista madrileny ha rebut a la frontal i s'ha tret de la màniga un míssil imparable. A partir d'aquí, tot ha fet baixada per als tricolors, que han aconseguit amagar-li la pilota a la Ponfe. Així, el conjutn bercià no ha aconseguit incomodar la porteria avui defensada per Marc Vidal, mentre que l'Andorra ha doblat l'avantatge abans de la mitja hora de joc. Rubén Bover s'ha endut un rebot, s'ha desfet d'un defensor i el seu xut, que ha fregat la cama d'un rival, ha anat a parar al fons de la xarxa (28').

L'alegria hauria pogut ser major perquè, quatre minuts després, Bakis ha fet el tercer després d'una bona pressió col·lectiva, però el gol ha estat anul·lat després de la intervenció del VAR per un fora de joc mil·limètric. Abans del descans, Bakis ho ha tornat a provar, però aquest cop el seu xut ha sortit lleugerament desviat. A la represa, Rubén Bover ha xutat fora al 48' i, uns minuts després, ho ha provat Agus Medina amb un xut que ha aturat Marc Vidal en dos temps. El partit no perillava per a l'Andorra, però és que a sobre, al minut 69', Derik ha estat expulsat amb vermella directa per protestar.

Contra deu, Hector, ja sobre el terreny de joc, ha tingut el 0-3 però un defensa ha bloquejat el seu xut (75') i tres minuts després, amb una canonada amb l'esquerra, Bakis no ha fallat. Just després de la diana tricolor ha arribat el gol de l'honor local amb un cop de cap d'Edu Espiau. L'1-3 no ha fet canviar res i, abans del final, Carlos Martínez ha tancat la golejada transformant un penal que ell mateix havia provocat.