L’Andorra guanya per 2-1 l’Ebro i culmina una setmana frenètica

Fa una setmana els homes de Gabri García encaraven el repte de jugar 3 partits en 9 dies i el resultat ha estat molt positiu amb dues victòries, un empat i la classificació per la Copa del Rei.

El FC Andorra va aconseguir una valuosa victòria a Prada deMoles contra el CD Ebro. La jornada es presagiava freda a Encamp, amb un terrenyde joc que va matinar cobert de neu. Les tasques del staff van permetreque el partit es pogués jugar sense problema i amb una pilota d’hivern de colortaronja, inèdita aquesta temporada.

El partit va tenir un inici voluntariós dels homes de Gabri García, que ràpidament es van fer amb el control de la pilota i van començar a arribar a l’àrea rival. La defensa de l'Ebro veia com al 14 de partit, Ernest Forgas rebia a la frontal i amb un control orientat es col·locava la pilota a la cama esquerra per xutar al fons de la xarxa de la porteria de Loscos. Poc després, Rubén Bover trenava una bona jugada al vèrtex de l’àrea i li deixava al 9 tricolor, però en aquesta ocasió la pilota va ser desviada a córner pel porter aragonès. Aquest seguit d’ocasions va ser l’avantsala del segon gol dels andorrans. Ja al minut 27 de partit, Musita Jr aprofita una pilota rebotada a la defensa del Ebro per col·locar la pilota amb l’interior a la base del pal, fent pujar el segon gol al lluminós de Prada de Moles, amb el que s’aniria a vestidors. A la represa, el conjunt de l'Ebro va anar a retallar distàncies al marcador i va proposar una pressió alta a la sortida de la pilota que va posar en dificultats la defensa tricolor. Tot i que les arribades aragoneses no generaven excessiu perill, al minut 69 Espín va posar de cap el 2-1 al marcador. Un resultat que no es mouria fins al final, tot i que Emaná va tenir als seus peus l’empat amb un xut que va marxar fregant l’escaire de la porteria de Nico Ratti.

Davant una setmana exigent, on els de Gabri arribaven amb algunes baixes i havien d’encarar 3 partits en pocs dies, els resultats han estat molt bons: remuntada a contra el CE Sabadell (2-2), victòria i classificació per la Copa del Rei contra l’Andratx (3-0) i nova victòria a la lliga contra l’Ebro (2-1). Aquesta solidesa tricolor destaca la confiança de la plantilla i el bon estat de forma dels andorrans, que ja acumulen 12 partits sense perdre a la Lliga.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor Gabri García va valorar molt positivament la victòria a la Lliga: “Hem d’estar contents perquè després d’uns quants empats hem tornat a sumar 3 punts fent-nos forts a casa. És cert que si veus la primera part i després la segona, et quedes una mica decebut perquè és un partit en el que no hauríem d’haver patit tant”. Respecte a aquest fet, el mister va destacar la circumstància d’haver jugat tres partits en una setmana: “Molts jugadors com Martí i Rubén porten molts minuts en 3 dies i hem d’entendre aquest aspecte. Tot i anar guanyant en el marcador, al final dels partits estem patint més del que tocaria”.

També va sortir a zona mixta el central barceloní Adrià Vilanova, que es mostrava content per haver aconseguit els tres punts, però que també era exigent amb l’equip: “Hem començat molt bé amb dos gols molt aviat, però la segona part no hem estat bé, el rival a sortit a pressionar a dalt molt fort i hem patit més del que hauríem”.

PROPER PARTIT

El FC Andorra visitarà la UE Cornellà a la 14ª jornada deLliga. Això serà diumenge a les 18h on els de Gabri García s’enfrontaran a unconjunt verd que ve d’empatar (3-3) a l’Estadi Johan Cruyff contra el FC BarcelonaB.