L'Andorra es retroba amb la victòria en un gran partit

Bona victòria de l’Andorra que ha vençut el filial del Sevilla en un partit que ha calgut mastegar però que s’ha acabat resolent en un segon temps on els tricolors han estat netament superiors. Marc Fernández ha obert la llauna just després del descans i Diego ha tancat el marcador que hauria pogut ser molt més ampli en el tram final.

La primera part ha tingut ben poca història. Acostumats a l’Estadi Nacional a viure partits de ritme alt i aproximacions a les àrees, els primers 45 minuts contra el filial del Sevilla han estat força ensopits i sense gaires opcions de trencar la igualada. De fet, la única oportunitat, que tot sigui dit ha estat molt clara, l’ha tingut Iván Gil després d’una bona jugada de Marc Fernández. El xut del ‘21’, des de l’àrea petita, l’ha salvat el porter Alfonso amb una gran ma.

Abans, el duel havia estat força igualat: durant els primers 15 minuts, tots dos equips s’han disputat la possessió de la pilota, si bé és cert que amb el pas del temps, els tricolors han aconseguit traslladar el partit a camp rival. Ben plantats els visitants, però, a l'Andorra li ha costat trobar la manera de penetrar la defensa rival. Més enllà de l’ocasió esmentada d’Iván Gil, al minut 17, una bona internada d’Alti no ha trobat rematador, mentre que el mateix Altimira, ho ha provat uns minuts després amb un xut fàcil per a Alfonso.

El segon temps, però, ha estat una cosa ben diferent: des de l’inici l’Andorra ha sortit amb una marxa més i ben aviat s’ha vist traduït en el marcador. Primer, al 48’, Rubén Bover ho ha provat amb un xut massa centrat, i tres minuts després ha arribat el gol quan Marc Fernández ha recollit el rebuig del porter després d’una canonada d’Iván Gil per obrir la llauna.

Amb l’1-0, els tricolors encara s’han animat més i en la jugada pràcticament posterior, Rubén Bover ha topat amb el pal després d’una centrada-xut que s’ha anat enverinant. Eren els millors minuts de l’Andorra, que tenia el partit on volia. El Sevilla Atlético, que en el primer temps havia amenaçat en algun tímid contracop, gairebé no s’ha apropat a la porteria de Nico Ratti en la represa. I quan ha pogut, els conjunt tricolor ha sentenciat: al 75’, Diego González s’ha imposat a la defensa per fer, de cap, el gol de la tranquil·litat.

I és que el darrer quart d’hora ja no ha tingut gaire història. Els locals haurien pogut ampliar encara més l’avantatge amb ocasions de Sergio Molina i David Martín, però el marcador no s’ha mogut i l’Andorra ha pogut celebrar una nova victòria a casa després de l’ensopegada contra el Villarreal B de fa dues setmanes.