L'Andorra es queda curt i queda eliminat

L’Andorra ha posat punt i final a la seva aventura a la Copa del Rei en caure al camp del Levante en un partit amb dues parts diferenciades. Els tricolors han marxat al descans amb un 2-0 en contra, però en un gran segon temps, han tingut opcions de sobres per empatar i capgirar el marcador. Al final, però, la manca d’encert ha permès als valencians resistir i lligar la seva classificació per a la següent ronda de la competició.

No ha estat el millor inici de partit de l’Andorra, que ha vist com el conjunt local entrava millor al duel i li prenia la pilota en el primer quart d’hora. A més, els tricolors, que no es trobaven còmodes sobre el terreny de joc, han pagat car el primer error que han tingut. Després d’una pèrdua de pilota en la sortida, Pubill s’ha internat per la banda dreta i Brugui, tot sol dins l’àrea, no ha perdonat (13’).

El gol ha estat una dura patacada, però dins el que cap, l’Andorra s’ha refet prou bé. Tampoc és que hagi buscat amb gaire perill la porteria de Femenías més enllà d’una segona acció en un córner en què Adri Vilanova ha trobat Pastor dins l’àrea i un xut llunyà de Rubén Bover, però sí que ha aconseguit calmar les envestides del Levante. Però quan semblava que al descans s’hi arribaria amb un desavantatge mínim, en un córner a favor ha arribat el 2-0 després d’una gran cavalcada de Cantero que ha acabat amb un xut al fons de la xarxa (42').

A la represa, els d’Eder Sarabia han sortit animats i en els primers minuts ho han provat amb dos xuts, primer d’Álex Pastor i el segon, molt perillós, d’Iván Gil. I aquest bon inici li ha donat continuïtat l’Andorra amb el 2-1 obra d’Iván Gil després d’una gran jugada col·lectiva (59’).

El gol ha acabat de donar ales al conjunt tricolor, que s’ha animat i ha tingut ocasions de sobres per empatar i, fins i tot, donar la volta al marcador. Just dos minuts després del gol, Germán no ha trobat per un pel Bakis dins l’àrea i, al 63’, Alba, després d’una gran jugada personal, no ha trobat porteria. El partit feia baixada cap a la porteria de Femenías i, al minut 66, Bakis ha topat amb el porter després que li caigués una pilota morta dins l’àrea. Just després, Almpanis no ha trobat porteria amb el porter al terra i encara en ple vendaval, en un gran contracop, Bakis ha tornat a topar amb Femenías i, en el rebuig, un defensa ha salvat el gol d’Alba sota pals.

Al 73’, el Levante ha tret el cap amb un xut de Jorge de Frutos en ràpid contracop que Marc Vidal ha salvat i aquí s’ha començat a diluir l’efervescència tricolor. Tot i intentar-ho, l’Andorra no ha trobat l’empat i aquí s’acaba el seu camí a la copa.