L'Andorra es corona líder de la Primera Catalana i obté el bitllet per a la Copa del Rei 24 anys després

Després d'una segona volta espectacular i de proclamar-se campions de lliga, els tricolors tenien l'oportunitat de tancar una temporada per al record. Diumenge es decidia al Municipal el Congost de Manresa el campió absolut de Primera Catalana en la final de la Copa Catalunya Amateur entre els dos finalistes, la UE Vilassar de Mar -campió del grup 1- i el FC Andorra -campió del grup 2-. Aquest any, la copa tenia un al·licient especial, ja que el guanyador s'enduia el bitllet per a la fase prèvia de la Copa del Rei.

S'iniciava el partit i el duel no defraudava, i la intensitat quedava plasmada des del primer minut. Els andorrans, que tenien el control de la pilota, no aconseguien superar als del Maresme, que amb una alta pressió posaven les coses difícils als tricolors. La primera ocasió del partit venia de mà dels catalans però Ratti aturava la pilota sense dificultat. L'ocasió més clara per al Vilassar de Mar arribava després d'una falta a la frontal de l'àrea xutada per sota la barrera, però Ratti, un altre cop, mantenia la porteria a zero.

Després de l'avís, els tricolors reaccionaven i reprenien el seu joc més directe. Al minut 26, Tacón arrencava per la banda per assistir a Forgas, que sempre atent i ben col·locat, enviava la pilota al fons de la xarxa. Amb el gol, els del Principat aconseguien més profunditat i arribades i al minut 38, gràcies a la bona pressió, Forgas aconseguia robar l'esfèrica al rival i trobava a Bover, que feia el 0 a 2 definitiu.

A la represa, s'esperava la reacció del Vilassar de Mar que hi posava ganes i intensitat, però els tricolors, amb el domini de la pilota, van optar per mantenir el resultat i seguir tenint el control del partit. L'Andorra tenia alguna oportunitat més, com un xut al minut 65 de Tacón, després d'una falta sobre Martínez, que marxava per sobre el travesser.

Amb el xiulet final, arrencava la festa per als tricolors. Campions de lliga i campions de la Copa Catalunya Amateur. La feina feta tenia la seva recompensa. Una temporada històrica per al club que tornarà a disputar la Copa del Rei 24 anys després.