L'Andorra comença l'any superant l'Inter

L'Andorra no vol perdre les bones sensacions amb les quals va tancar l'any i ha començat el 2022 superant l'Inter d'Escaldes en un amistós de preparació. El duel, que ha servit per tornar a recuperar el ritme de partits després d'un parell de setmanes d'inactivitat, ha acabat amb els tricolors imposant-se amb gols de Rubén Bover i Sergio Molina davant un conjunt escaldenc que ha plantat cara.

L'enfrontament, que s'ha jugat a 40 minuts per part tal i com han pactat prèviament tots dos equips, s'ha resolt a l'inici del segon temps. Abans del descans, Rubén Bover havia obert la llauna amb un bon xut creuat des de la frontal (35'), però ha estat en els primers minuts de la represa quan més moviment hi ha hagut. Primer Ahmed ha igualat el marcador amb un gran xut (44'), però quatre minuts després, Sergio Molina ha tornat a situar en avantatge els tricolors. Amb el 2-1 ha acabat el partit.