L'Andorra B s'ennuega al camp del Butsènit

Bon partit, mal resultat. L'Andorra B no va poder donar continuïtat a la victòria de la setmana passada i va caure al camp del Butsènit en un partit marcat per l'estat impracticable del terreny de joc. Els tricolors s'hi van adaptar prou bé i van merèixer millor sort, però van topar amb l'efectivitat del conjunt local, que no va perdonar les ocasions que va tenir.

I això que el partit tenia bona pinta per als d'Àlex Rodríguez en uns primers minuts de bon joc i d'ocasions, com una rematada de cap de Tiago al minut 5, que va sortir fregant el travesser. Però gairebé en la primera vegada que el Butsènit va creuar la línia del mig del camp va trobar el gol en un magnífic llançament de falta que va deixar sense resposta el porter Àngel (12'). Tot i l'1-0, l'Andorra va seguir seriós i aplicat en el que permetia fer un terreny de joc que dificultava qualsevol acció tècnica i en una gran jugada per la banda d'Iker, Peris no va arribar per un pel a la rematada. I del possible 1-1, al 2-0 en un ràpid contracop local que va deixar amb un pas de nas el Filial i que suposava un càstig excessiu pel que s'havia vist sobre el terreny de joc (35').

La bona notícia va arribar tot just tres minuts després quan Tiago va tallar una passada de la defensa, es va plantar sol davant del porter a qui va superar i va marcar a plaer. I encara abans del descans, el mateix Tiago hauria pogut empatar el partit, però aquesta vegada no va estar encertat en l'u contra u.

A la represa, els visitants ho van seguir intentant i, només començar, Iker va servir una passada de la mort per a Jacobo que, amb tot a favor, va tenir la mala sort que la pilota li va fer un mal bot just abans del xut. Just després, entre Tozé i Tiago tampoc van saber enviar la pilota al fons de la xarxa i, tres minuts més tard, Tiago tampoc va trobar porteria després d'una bona centrada de Jacobo. Era un vendaval tricolor i el partit només tenia una direcció, però la pilota no entrava. I quan ho va fer, en una gran definició de Noham, l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc.

Just després del gol anul·lat, l'Andorra B va gaudir d'un penal a favor, però el xut d'Ilde va anar a parar al pal. Per la seva banda, el Butsènit només podia dedicar-se a defensar però, això sí, no va tenir contemplacions quan va tenir la seva oportunitat i en una jugada aïllada va anotar el 3-1 que va ser ja definitiu. Perquè en els darrers vint minuts, els locals van endurir el joc i van aconseguir que no passés gairebé res. Encara així, els tricolors van gaudir de dues ocasions a botes d'Ilde però el marcador ja no es va moure.