L’Andorra aconsegueix un valuós empat a Badalona

L’Andorra ha empatat (0-0) contra el CF Badalona en unpartit igualat que ha estat marcat pel fort vent que bufava al Municipal deBadalona.

Els tricolors han saltat a la gespa amb la novetat a l’onzede Carlos Martínez a la punta d’atac. El partit ha tingut diferents cares, on permoments els locals han arribat amb perill a la porteria de Ratti, i altresocasions on l’Andorra ha tingut el gol a tocar.

Els primers minuts de joc però, el domini ha estat del conjunt local. Els jugadors de Manolo Gonzalez han saltat al camp amb intensitat, dominant l’inici del partit, on per banda esquerra han generat molt perill. Al minut 5 l’àrbitre anul·lava un gol de Valentín. El lateral badaloní s’internava a l’àrea tricolor i connectava un xut al fons de la xarxa, però el col·legiat l’anul·lava per fora de joc previ d’Abel. Al minut 11 arribava la primera acció de perill de l’Andorra. El flamant fitxatge, Carlos Martínez, apareixia a la frontal per centrar al segon pal on per molt poc no ha arribat Rubén Bover. La primera part ha seguit amb algunes arribades sense perill dels dos equips.

A la represa el tècnic tricolor ha mogut la banqueta. Gabri García ha canviat a Gaffoor, que tenia una targeta groga, i ha donat entrada a Adri Vilanova. També ha saltat al terreny de joc Iker Goujon, donant descans a Mussa Jr. La variació ha donat efecte i els primers minuts el control ha estat tricolor. No obstant això, arribat al minut 54, Miguel Loureiro cometia una falta sobre Chema Moreno quan el davanter badaloní s’encarava a la frontal. Aquesta acció ha estat sancionada per l’àrbitre amb la segona amonestació i conseqüent targeta vermella. Després de quedar-se amb un jugador menys, l’Andorra ha vist com els locals donaven una passa endavant. El perill ha començat a generar-se en accions per banda que finalitzaven els jugadors badalonins, però allà s’hi han trobat un encertat Nico Ratti. Minuts més tard, ha arribat una acció de perill dels andorrans on Iker Goujon controlava una passada llarga, que el deixava sol a la frontal de l’àrea rival. Allà ha aparegut Moyano per tallar l’acció amb una falta que li ha acostat la segona amonestació i deixar el seu equip amb un home menys. Tot i estar amb 10 homes els dos equips, els locals han tingut diverses ocasions de gol, però cap ha estat materialitzada, ja que davant s’han trobat al porter tricolor.

El porter argentí ha certificat una gran actuació salvant l’equipen diverses ocasions. A l’últim minut de partit, ha tornat a aparèixer pertreure una mà salvadora sota pals davant el xut de Chema Moreno a boca de gol,i tot seguit ha aturat amb el cos el rebot que havia arribat a peus de DelMoral. L’excel·lent actuació del porter tricolor ha estat clau per aconseguir icertificar un punt que deixa l’Andorra cinquè a la classificació, empatat a 35punts amb el FC Barcelona B.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor Gabri García s’ha mostrat crític amb elseu equip a sala de premsa, afirmant que: “Avui el Badalona ens ha superat entot. Crec que han sigut millors en totes les facetes del joc i ha coincidit queha estat el pitjor partit de l’Andorra. Encara és aviat per analitzar-lo, peròel Badalona tenia moltes ganes d’aconseguir la victòria i nosaltres no les teníem.Crec que hem de solucionar aquest aspecte”.

Qui també ha sortit a zona mixta és Nico Ratti que valoravael resultat: “És un bon punt en un partit complicat. Hi havia molt vent i crecque el Badalona ha estat molt bé. Tot i que hem tingut algunes ocasions, ellshan pressionat a dalt i ens ha costat tenir la pilota”.